USD 39.00 39.37
  • USD 39.00 39.37
  • EUR 39.25 39.70
  • PLN 9.76 9.95

Усі волиняни, які контактували з хворими на коронавірус, самоізолювалися

27 Березня 2020 12:14
На території Волинської області нараховується вісім осіб із підозрою на коронавірус. Захворювання підтвердили у двох людей. Усі волиняни, які контактували з ними, перебувають у самоізоляції.

Про це йшлося 27 березня під час брифінгу щодо ситуації у Волинській області з протидією поширенню коронавірусної інфекції.

Нагадаємо, на Волині – два випадки захворювання на коронавірус, які підтвердили методом полімеразно-ланцюгової реакції. Це жителька Луцького району та 7-річна дівчинка з Гірки Полонки. Своєю чергою, у відомого бізнесмена з Липин, у якого експрес-тест показав позитивний результат, лабораторно вірус не виявили.

Заступниця голови облдержадміністрації Тетяна Щербак розповіла, що на сьогодні нараховується 218 випадків захворюваності на коронавірус в Україні.

«Сьогодні владою в країні та області робиться все для того, аби уберегти населення від пандемії коронавірусу. Ми просимо ще раз – залишайтеся вдома», – сказала посадовиця.
Вона акцентувала, що є таке поняття як лікарська таємниця, тому імена хворих не оприлюднюють. Усі їхні контакти відслідковуються поліцією. Всі перебувають у ізоляції та під цілодобовим наглядом лікарів.

Також вона зазначила, що по периметру області встановлюють карантинні пости, аби убезпечити волинян. На кожному пості працюють лікар і поліція.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 5
Ірина Показати IP 27 Березня 2020 13:00
Як не виявили? То ж уже відомо, що Євролаб займався махінаціями. То ж це саме про наших бізменів йшла мова.
Справедливий Показати IP 27 Березня 2020 15:43
"Сьогодні владою в країні та області робиться все для того, аби уберегти населення від пандемії коронавірусу". Нікого не звинувачую, але скажіть, будь ласка, що саме робиться? Конкретно! Та нічого. Одна балаканина. "зазначила, що по периметру області встановлюють карантинні пости, аби убезпечити волинян". Убезпечити від чого?!? Вірусу?!? Яким чином? Конкретно? Якщо сама ОДА визнала, що не можуть віднайти елементарного - термометрів, хоча й це фількіна грамота! І при цьому ми спостерігаємо багатотисячний натовп людей, які колоною (важливо) прямують на Волинь. Яким чиному будуть їх контролювати? Підписка про самоізоляцію. Ну-ну.....
Анонім Показати IP 27 Березня 2020 17:58
А лікар, що лікувала відомого бізнесмена часом не жителька Луцького району?
Житель міста до Анонім Показати IP 27 Березня 2020 23:01
В ізоляції це де?між своїми ж працівниками?А особливо між самим незахищеним молодшим персоналом?І за це немає ніякої відповідальності?
Лучанка до Анонім Показати IP 29 Березня 2020 22:27
Так, то та жителька) Так старалась, так віддано лікувала 'нехворого' бізнесмена, що аж на Covid-19 захворіла. Чого б це? Допоки в нас приховуватимуть реальну статистику і тих, хто насправді захворів, ми і не зможемо вберегтися від хвороби. До речі, подейкують,що 'нехворий' перед цим ще й встиг день народження відсвяткувати в вузькому колі широко відомих на Волині людей. Тому, цілком можливо, що наші депутати, бізнесмени та персонал, який обслуговував день народження, теж поніс вірус 'в люди'. От і порахуйте, скільки в нас хворих.....

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus