USD 39.70 40.10
  • USD 39.70 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

Чоловіки з підозрою на коронавірус, намагались втекти з райлікарні на Волині

19 Березня 2020 13:04
П’ятеро чоловіків з підозрою на коронавірус намагалися втекти з любешівської лікарні, куди їх гостіпалізували.

Про це розповів голова Любешівської РДА Сергій Фесик, повідомляє 12 канал.

Нагадаємо, 18 березня а перетині кордону Білорусь-Україна в пункті пропуску «Дольськ» в одного з чоловіків була підвищена температура. Його разом з 4 попутниками доставили в інфекційне відділення Любешівської ЦРЛ.

«Усі вони – жителі Закарпатської області, поверталися із заробітків в Росії. В одного з них була температура близько 38 градусів. Прикордонники викликали екстренну службу, ті приїхали і забрали чоловіків в лікарню», – розповів Сергій Фесик.

За його словами, чоловіки категорично відмовлялися від госпіталізації, писали відмови. Переконати їх вдалося працівникам поліції – вони пояснили наслідки і відповідальність, яку тягне за собою відмова від госпіталізації в такому разі.

«Стан здоров’я їх задовільний, температури у жодного з них немає. Аналізи перевіряють. Поліція забезпечує цілодобову охорону, щоб госпіталізовані не втекли, бо дуже рвуться це зробити. Заблокована їхня машина. І на всяк випадок – поліцейські сидять біля інфекційного відділення. Чекаємо результатів», – зазначив голова РДА.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 7
Петя Показати IP 19 Березня 2020 13:14
треба було наручниками до ліжок прикувати тих лемків щоб не рипалися навіть!
2011 до Петя Показати IP 19 Березня 2020 13:45
Ти полішук то не лемкі а вуйкі :)
локі Показати IP 19 Березня 2020 13:43
На Закарпатті не ЛЕМКИ, а МАДЯРИ...
Лучанин Показати IP 19 Березня 2020 14:11
Да нехай будуть хоч вікінгами,але поки вони ведуть себе як п@дор*
До вищеглаголивших ! Показати IP 19 Березня 2020 14:27
Ото продемострували волиняки рівень IQ !
Анонім Показати IP 19 Березня 2020 15:22
Отже можна не сподіватись на добровільну самоізоляцію заробітчан
анна-марія Показати IP 26 Березня 2020 10:58
Беруть приклад з народного дУпутата Шахова , котрий з трибуни ВР заявляв що немає ніякого коронавірусу , а через тиждень виявилося цей п....бол приїхав заражений коронавірусом з відпочинку з Куршавеля і ходив на засідання до ВР . Уявляєте який переполох здійнявся лише після того як у ВР зрозуміли що коронавірус не обирає соціальний статус а чіпляється незалежно від того чи ти депутат чи проста людина . Той коронавірус вмить познімав "КОРОНИ" з депутатів.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus