USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Волинським ветеранам - до Дня Перемоги

8 Травня 2014 21:30
З нагоди Дня Перемоги представники благодійного фонду «Фонд Ігоря Палиці – Новий Луцьк» привітали членів Луцької міської організації ветеранів України, первинної ветеранської організації при ЖКП №11, Волинського обласного відділення Всеукраїнського об'єднання ветеранів.

«Бажаю, щоб ви відчували силу, міцного здоров’я, не було смутку і тривоги, щоб держава була прихильною, стабільною і мирного неба над головою», - привітала ветеранів заступник голови правління благодійного фонду Ірина Констанкевич.

Голова Луцької міської організації ветеранів України Валерій Севрюков розповів: «Одна з благодійних ініціатив Ігоря Палиці – допомога ветеранам. Подарунок – проектор, який отримала наша організація, – лише маленька частинка того, що ця людина робить для міста. Ця людина допомагає і в державному масштабі. Він зумів відчути внутрішні потреби ветеранів і відгукнувся підтримкою та допомогою».

Під час зустрічі ветеранів первинної ветеранської організації при ЖКП №11 голова організації Петро Охотін попросив передати Ігорю Палиці подяку за допомогу: на лікування, статутну діяльність, за організацію додаткових рейсів тролейбусів у поминальні дні в Гаразджу, за увагу і тепло працівників благодійного фонду.

Під час зустрічі учасник бойових дій Павло Колісник розповів: «Ми були в Прибалтиці, 891 артилерійський полк. 8 разів був поранений». Про війну ветеран залюбки розповідає молоді.

Волонтер Обласної ради ветеранів, вдова учасника бойових дій Галина Морохова розповіла, що про діяльність благодійного фонду знає давно і вдячна за підтримку, яку фонд надає людям з обмеженими можливостями.

Привітав ветеранів головний юрист благодійного фонду Ігор Поліщук. Він подякував ветеранам за подвиг. І нагадав, що з юридичними питаннями вони можуть звертатися у благодійний фонд та отримати фахову консультацію.

Голова Волинського обласного відділення Всеукраїнського об'єднання ветеранів Валентин Добрянський подякував Ігорю Петровичу за системну допомогу і просив передати вітання з нагоди нового призначення. Під час зустрічі ветерани прийняли два звернення – до кандидатів на посаду Президента України та до побратимів-ветеранів України східних та південних районів, Росії. У ньому закликають пам’ятати, якою дорогою ціною дісталась перемога для України, та зберегти мир.

Усім ветеранам під час зустрічей вручили продуктові набори. Заступник голови правління благодійного фонду Ірина Констанкевич передала головам ветеранських організацій привітання від народного депутата України Ігоря Палиці та звіт про діяльність благодійного фонду у 2013 році. На програми, спрямовані на розвиток міста Луцька, «Фонд Ігоря Палиці – Новий Луцьк» витратив 26 мільйонів гривень.

Всього до великодніх свят та Дня Перемоги благодійники відзначили подарунками понад 500 членів ветеранських організацій.

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 8
медсестра Показати IP 8 Травня 2014 23:06
а другий справа в заг.фото взагалі ніякого відношення до війни немає.
маха Показати IP 8 Травня 2014 23:08
взагалі то ми святкуємо річницю 2 світ. а на фото невідомо хто і звідки.
ковельчанка Показати IP 9 Травня 2014 08:27
"Ветерани з радістю ділились" якраз ті що воювали ВОНИ Мовчали...Коли вже закінчиться те совкове розуміння свята Велика вітчизняна... тааке відчуття що полішуки живуть ще в усссрі
небайдужиий Показати IP 9 Травня 2014 08:27
Про яких ветеранів йдеться мова. З 1941 по 2014 пройшло 73 роки. В той час армійський вік був не менше 18 років. Це, якщо ветеран стверджує що всю війну пройшов, значить йому має бути не менше 91 рік. Подивиться на ці обличчя "ветеранів"? Дітей на фронтах не було. Партизанська війна це не фронтова, хоча її вклад має місце. Значить це діти війни, ще можна їм дати статус учасника війни. Но лепетати про те як всю війну пройшов через окопи це жах! Де совість. Я припускаю що ще можуть залишитись дійсні ветерани які прйшли усю війну, але їх дуже мало. Так кагож нам показують? У цій країні все купується і продається, навіть і совість. Це кощунство над загиблими. Мені за 60, на вигляд ці "ветерани" не набагато старші за мене. А розповідати про воєнні будні - не проблема, в книгах описані всякі подробиці. Так яких ветеранів вшановуєм?
Онучка Показати IP 9 Травня 2014 11:28
А ви впевнені що дітей на фронтах не було ? Моїй бабусі було 15 коли почалась війна. в 17 вона вже стріляла фашистів з мінометів і була у розвідці. так кажете не було? а по фото немає чого судити. Моїй бабусі майже 90. вона чудово виглядає і працює в університеті зараз. викладає. Так що всі дуже розумні коментарі писати. замість того шоб просто мати якусь подяку і повагу. не розумію чому ветерани не можуть "з радістю ділитись"...це їхнє минуле і те що вони хочуть донести його до молодого покоління це дуже добре. Вони писали вірші прямо в ході бойових дій, встрачали сімї, друзів. а тут заходиш статтю почитати і одні негативні коменти. Добре шо такі як моя бабуся не вміють користуватись компьютером і цього не бачать. Хай вона не розчаровується.
небайдужий до Онучка Показати IP 9 Травня 2014 14:40
що твоя бабуся може дати теперішньому поколінню в 90 років, Я вже бачив викладачів, під 70 років, які викладали електроніку в технічному вузі. Він їм, студентам, розповідав про електронні прилади які хібащо в музеї електроніки можна побачити. І що з них за інженера вийдуть. Бідна і нещасна українська вища школа якщо вік викладачів під 90 років, це не радіти треба, це трагедія. Я нічого проти дорвголіття твоєї бабусі не маю, але всьому свій час. Життя не стоїть на місті. А ти ще до того зомбована. Читай уважно листа, мені за 60 років. Колись вірив в ідеї комунізма. Прозріння прийшло. Ти хоча не жила прицьому,твій вік не вказано, так мізки запудрені. Не тобі мені родянські басні розповідати. Я це прожив. Вони знищили один фашизм , а продовжили життя іншого, комуністичного, 15 "братніх " республік і досі не можуть отямитись. І якщо твоя бабуся так і не зрозуміла за що воювала то це її проблема!!!! Довгих років і міцного здоров'я твоїй бабусі. Кожному своє!!!!!!!!!!!!!!!
Анонім до небайдужий Показати IP 9 Травня 2014 16:16
Ваш коментарій так і сичить цинізмом. Людина, що воювала не розуміє тодішньої ситуації а Ви значить у курсі. Ваша зверхність у судженнях, неможливість сприйняття іншої відмінної від Вашої точки зору ні до чого доброго не приведе. Я по віку втричі молодша від Вас і мені соромно, що я маю вказувати Вам на очевидні речі. Проте люди подібні Вам не спроможні до діалогу, затяті у своїй можливо не завжди об"єктивній думці, країну ні до чого доброго не доведуть. Усіх не згодних з Вами Ви називаєте зомбованими совком з запудреними мізками. Звинувачуєте опонентів у незнанні ситуації, адже Ви "прожили" у часи СРСР, а бабусю, яка воювала маєте наглість звинувачувавти у тому, що вона не знає чому гинули її товариші на фронті. Верх цинізму. Я розумію, що відстояти перед Вами свою думку мені не вдастся, адже Ви маєте свою і вона єдино правильна, а вступати з Вами в суперучку-що плювати проти вітру. Проте Ви знаєт, сьогодні я хочу подякувати своєму прадіду, який загинув під час війни для того, щоб мій ранок не починався зі слів: "Ihr Kaffee Herr Wirt".
НЕЛУЧАНИН Показати IP 9 Травня 2014 11:38
а ветеранів ОУН-УПА ніхто не хоче нагородити ?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus