USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95

Увагу до діяльності судді з боку ТРК «Аверс» не визнали втручанням

3 Жовтня 2017 15:05
Вища рада правосуддя розглянула звернення судді Луцького міськрайонного суду Волинської області Валентини Пушкарчук, яка вважає, що з боку місцевої телекомпанії «Аверс» відбулося втручання в її діяльність по здійсненню правосуддя. Про це повідомляє Суд-інфо.

Суддя стверджувала, що після прийняття нею рішення в справі про поновлення на посаді секретаря Луцької міської ради журналісти місцевої ТРК «Аверс» своїм упередженим ставленням під час висвітлення обставин зазначеної справи, а також необ'єктивним аналізом декларації судді підривали авторитет судової влади.

Однак після перевірки повідомлення Вища рада правосуддя не побачила в діях журналістів ознак втручання в діяльність судді.

«Виклад в телеефірі точки зору журналіста щодо судового процесу та матеріального становища судді не є підривом авторитету правосуддя, і не може бути підставою для застосування заходів, передбачених ст.73 закону про Вищу раду правосуддя», - повідомив свою думку доповідач, член ВРП Вадим Беляневич .

ВРП погодилався з думкою доповідача.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus