USD 38.80 39.15
  • USD 38.80 39.15
  • EUR 38.80 39.20
  • PLN 9.80 9.98

В аеропортах України влаштували флешмоб на честь «кіборгів»

21 Січня 2018 18:24
У неділю, 21 січня, у третю річницю виходу з ДАП, на честь «кіборгів» в аеропортах України лунала музика.

Оркестри Збройних Сил та Нацгвардії заграють інструментальні композиції у семи летовищах країни: в київському Борисполі, а також в аеропортах Дніпра, Запоріжжя, Івано-Франківська, Львова, Вінниці, Харкова, Одеси, Чернігова.

Про це повідомляє Міністерство оборони України.

Для всіх регіонів репертуар однаковий, зокрема, звучав офіційний марш української армії «За честь і славу» і всесвітньо відому композицію «Іль селенсіо». У міжнародному аеропорту Бориспіль одночасно зібралося майже три сотні артистів.

Пасажири Одеського аеропорту зустріли оплесками виступ оркестру Військово-морських сил і частини №3012 Нацгвардії, повідомляє Радіо Свобода.

Бої за Донецький аеропорт тривали 242 дні. Українські військові покинули ДАП 21 січня 2015 року. За тими подіями знято художній фільм "Кіборги", який зібрав майже 20 млн гривень за перші три тижні прокату.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Українець Показати IP 21 Січня 2018 18:53
А поясніть, якого біса загиблих українських Героїв згадують під п*ндосівський похоронний марш?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus