USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

В АП не чули про незадекларовану мандрівку Порошенка на Мальдіви

19 Червня 2017 18:25
В Адміністрації Президента України не мають інформації про візит Петра Порошенка на Мальдівські острови. Така відповідь отримано редакцією агентства Українські Новини на відповідний запит. Таку відповідь отримала редакція агентства "Українських Новин" на відповідний запит.

"Відносно здійснення Президентом України візиту в Мальдівську Республіку квітні-травні 2017 року, зазначаємо, що за повідомленням Головного департаменту Державного протоколу та Церемоніалу Адміністрації Президента України інформація про такий візит відсутня", - йдеться в офіційній відповіді АПУ.



Інформацію про такий візит Порошенка поширив Народний депутат Сергій Лещенко. Про це він заявив в ефірі одного з телеканалів, а потім написав на порталі Strana.ua.

"На травневі свята президент Порошенко таємно літав на Мальдіви і не задекларував витрати - оренду острова і чартерний переліт. Це найкраща ілюстрація того, як він ставиться до антикорупційних законів. Для нього цей головний біль - починаючи від керівництва НАБУ і закінчуючи активістів. Перших знищують аудиторами і кримінальними справами, других – публічною дискредитацією. Коли на кону наповнення "общака", боротьба за збереження своєї пайки переростає у війну з суспільством. Тому за чесну владу нам ще належить поборотися. І ми обов'язково переможемо", - наголосив парламентарій.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Петро Показати IP 19 Червня 2017 18:54
І про сліпотастові Панамські офшори теж не чули.
МАКС ЗЕД Показати IP 20 Червня 2017 09:13
Офшорна барижня, має нас за лохів, думаю давно мають висіти на майдані , Чаушеску перед розстрілом теж мав рейтинг 90%

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus