USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95

В ОДА озвучили офіційну кількість найманців-сепаратистів на сході України

21 Червня 2016 10:06
Факт присутності 35 тисяч бойовиків-найманців на території окупованих Луганської та Донецької областей офіційно підтвердили у Луцьку.

Про це під час оперативної наради сьогодні, 21 червня, повідомив голова Волинської ОДА Володимир Гунчик.

«Бойовики активізувалися. Наслідки – сумні повідомлення про загибель українських бійців, що приходять на волинську землю», - наголосив Гунчик.

Він зауважив, що на прилеглій до територіальних кордонів України області знаходиться 15-тисячна російська армія, сконцентрована в «ударний кулак». Окрім цього, очільник області зазначив, що на територіях так званих ДНР та ЛНР знаходиться 35 тисяч найманців, в тому числі 9 тисяч російський військовослужбовців.

Саме тому губернатор наголосив, що в Україні існує гостра необхідність в поповненні контрактної армії:

«Це - реальна загроза територіальній цілісності України. Ви бачите, що для росіян наче кінець світу настав, наче з ланцюга зірвались. Тому яскраві свідчення - футбольні матчі, Вселенський Собор. Це, як передсмертна агонія. А під час агонії хворий здатний на будь-які вчинки. Тому актуальність питання контрактної армії не вичерпана. Якщо ворог не відчує міцності військових підрозділів, буде загроза військового вторгнення», - резюмував Гунчик.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 5
А Показати IP 21 Червня 2016 10:35
А гунчик тут яким боком? Їздив тих найманців рахувати? Краще справами області займись, чим паніку розповсюджувати.
мама мія до А Показати IP 21 Червня 2016 11:33
бо так сказав "порош" усім говорити...от і маємо...
5.10 Показати IP 21 Червня 2016 10:39
Цікаво, а звідки вони самі знають кількість найманців?. А про футбол - окрема тема, не тре одне до другого +. Автор статті , не потрібно розпалювати до росіян ненависть. Вони такі ж люди .... . краще конкретіку пишіть - чому не обявили війну , а АТО, візьміть інтервю в Палиці і інших депутатів. Чому голодом морим своїх же громадян не пускаючи товари................ . писати можда довго. Піднімайте суттєві питання, а не " як перейменувати краще вулицю". Всім удачі)
Анонім Показати IP 21 Червня 2016 11:00
Знову з тим собором! Не Вселенський , а Всеправославний собор! Вселенських соборів було 7 і більше не буде. А цей собор тому і названий всеправославним, що питання, які піднімаються на ньому, не будуть змінювати чи торкатись основних догматів церкви.
123 Показати IP 21 Червня 2016 11:37
Великий стратег и мыслитель губернатор всея волыни! Свалил все в одну кучу. проблемами области заниматься надо, а не давать советы вселенского масштаба и такой же глупости!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus