USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

В селі Якуші на Ратнівщині відкрили садочок

29 Квітня 2017 18:21
В селі Якуші Ратнівського району сьогодні урочисто відкрили дитсадок. Приміщення дошкільного навчального закладу добудували до сільської школи за кошти Державного фонду регіонального розвитку. В перспективі тут створять навчально-виховний комплекс, а на базі нового садочка — Центр розвитку дитини корекційного спрямування.

Про це повідомляє Волинська регіональна дирекція НТКУ.

Дитсадок у Якушах будували довго і непросто. Спочатку з ініціативи Забродівської сільської ради подали відповідний проект на всеукраїнський конкурс. Але, через початок АТО на сході країни, фінансування так і не отримали. Проте громада не опускала руки: підкоригували проектно-кошторисну документацію і реалізували проект побудови ДНЗ в селі за кошти Державного фонду регіонального розвитку.

“Садочок був у Забродах і нам важко було добиратися. Особливо зимою. А тепер наші дітки будуть сюди ходити. Ми дуже раді!” – каже жителька села Оксана Дейнека.

До слова, за останні роки в Ратнівському районі відкрили вже 7 дотадкових груп у місцевих ДНЗ. Проте, повністю зняти з порядку денного проблему черг у дитсадки поки що не вдається.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Наталія Показати IP 11 Вересня 2018 09:26
Ага,відкрили. Для показухи,бо гроші ж виділялися,треба відчитатися. А по факту пройшло вже 1,5 року і садочок досі не працює,дітей возять в с.Заброди.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus