USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.75 9.90

В управліннях Луцькради – кадрові призначення

12 Червня 2018 08:47
Призначили, зокрема, керівника управління міжнародного співробітництва та проектної діяльності Луцької міської ради та першого заступника, в. о. керівника управління містобудування та архітектури.

Про це йшлося під час оперативної наради в Луцькій міській раді 12 червня.

Виконувач повноважень Луцького міського голови Григорій Пустовіт повідомив, що на посаду керівника управління міжнародного співробітництва та проектної діяльності призначено Вікторію Гомонець, яка попередньо вже виконувала обов’язки керівника.

Своєю чергою, Веніаміна Туза було призначено на посаду першого заступника, в. о. начальника управління містобудування та архітектури.
Григорій Пустовіт зазначив, що організм міської ради росте, аби виконувати всі завдання, які постають перед містом.

Окрім того, за сумлінну працю, а також із нагоди 50-річчя подякою було відзначено директора КП «Луцьксвітло» Валерія Мазіна.

Довідка:

Досвід роботи в галузі архітектурного проектування і дизайну у Веніаміна Туза - 19 років.

У 1993 році Веніамін Веніамінович Туз закінчив Київський художньо-промисловий технікум. З 1993 по 1999 навчався у Національній академії образотворчого мистецтва та архітектури.

Веніамін Туз для роботи у Луцьку переїхав зі столиці, де працював дизайнером, архітектором, головним архітектором у компаніях "Квадр", Boston Animation, 4А, GSC, Denza Workspace.

Він реалізовував проекти для таких компаній як Pernod-Ricard Ukraine, Visa Ukraine, Nokia, Microsoft, Platinum Bank, Oriflame та багато інших.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Житель міста Показати IP 12 Червня 2018 11:31
Ура!!!! Вітаємо Вікторію Гомонець!!! Професіонал своєї справи, старанна, сумлінна і дуже розумна жінка!!! Посада керівника дійсно заслужена!!!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus