USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

В Устилузі - транспортний колапс, у Луцьку - екстрена нарада

26 Листопада 2016 17:07
Транспортний колапс виник в Устилузі через авто, які прямують до митного поста. З цього приводу у Луцьку скликали екстрену нараду, – повідомляє офіційний сайт Волинської ОДА.

Оскільки в місці, де функціонує митно-сервісна зона, перестали працювати правоохоронці, авто ринули до самого Устилуга й "заповнили" містечко

Голова Волинської облдержадміністрації Володимир Гунчик на прохання голови Володимир-Волинської РДА Наталії Василець 26 листопада скликав екстрену нараду.

Ситуація в Устилузі загострилася 25 листопада після зняття посту поліції через нарікання на їхню роботу. Останні, мовляв, зловживали службовим становищем, здійснюючи пропуск автомобілів поза чергою.

Унаслідок цього, автомобілі хлинули в місто. Голова Устилузької об'єднаної громади Віктор Поліщук наголосив, що мешканці відчули серйозні незручності й вимагають врегулювання ситуації.

У результаті обговорення голова ОДА запропонував створити оперативні групи громадського контролю, які повинні проводити з водіями роз'яснювальну роботу, аби останні покинули місто.

Таким чином домовилися протягом неділі навести порядок у місті та перемістити чергу авто до митно-сервісної зони.

Окрім цього, Володимир Гунчик запропонував терміново сформувати у структурі Устилузької ОТГ підрозділ муніципальної поліції, однією з функцій якої буде контроль за дотриманням пропускного режиму у митно-сервісній зоні.

До слова, участь в нараді взяли Наталія Василець, Віктор Поліщук, голова Володимир-Волинської райради Роман Гук, заступник начальника Волинської митниці ДФС Василь Герман, начальник управління ДСНС України у Волинській області Володимир Грушовінчук, начальник ГУ Національної поліції у Волинській області Петро Шпига, начальник штабу Львівського прикордонного загону Олександр Чорний, перший заступник голови облдержадміністрації Олександр Степанцов та керівник патронатної служби голови облдержадміністрації Борис Кондратюк.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 7
Волинянин Показати IP 26 Листопада 2016 17:23
Детально перевіртедруге-треттє авто, повилучайте сигарети з тими корчами. Транспортний колапс зникне автоматично. Всі знають чому тудою їдуть. Нормальні люди через Устилуг не їдуть, там лише сигаретники, та інша контрабанда.
Kapitan до Волинянин Показати IP 26 Листопада 2016 18:11
Так і тільки так !!!
234 Показати IP 26 Листопада 2016 17:31
ох недалеке наше керівництво, усіх покликали, навіщо, просто гарантую ніщо не зміниться
стоп Показати IP 26 Листопада 2016 19:56
сам платив за пропуск
партизан Показати IP 26 Листопада 2016 21:44
Громадські Активісит з "ІНГО" уже давно контролюють кордон, ДПСУ - за "рублі" !!!
До Влади Показати IP 26 Листопада 2016 22:18
А в нас влада є? Самі не можете вирішити питання? Правильно Волинянин підказав, що слід зробити. Куди не плюнь, одні активісти. Самим, не набридло? Щей в Європу хочете...
Дід Панас Показати IP 27 Листопада 2016 13:10
А,віз і нині ТАМ ... 12.00 КОРДОН БЛОКУЮТЬ ... Ось така *уйня малята ... ОБІ*РАЛИСЬ ...

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus