USD 39.75 40.05
  • USD 39.75 40.05
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.72 9.98

В зону АТО повернулись солдати 51-ї механізованої бригади

11 Червня 2014 07:00
Незважаючи на прикрі події під Волновахою на Донеччині, солдати 51-ї механізованої бригади з Володимир-Волинського знову виконують завдання в зоні антитерористичної операції.

Хлопці не мають проблем із бойовим духом та працюють на блокпостах, інформує Кореспондент.нет . Всі хто зараз служить на Сході України, зі слів керівництва, потрапили туди добровільно.


Нагадаємо, 21 травня у Волноваському районі Донецької області бойовики напали на блокпост українських військовослужбовців. У бою під Волновахою загинули 17 бійців, 9 з них - волиняни.

Інформаційне агентство Волинські Новини повідомляло раніше, що частину волинських мобілізованих відправлять додому.
"Вони розуміють, що їхні товариші постраждали, вони розуміють, що Україну потрібно захищати, вони розуміють, що на цій території багато сепаратистів, незаконних військових формувань, які безчинствують, грабують. Вони це розуміють і кажуть, що будуть до кінця", - розповів один з офіцерів бригади.

Як повідомлялося, 29 травня виконувач обов’язків міністра оборони Михайло Коваль заявив, про виведення 51-ої механізованої бригади із зони АТО

Також, інформаційне агенство Волинські новини писало раніше про те, що волинські снайпери готові стояти до останнього на недолугих блокпостах, знищуватимуть терористів.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 12
Анонім Показати IP 11 Червня 2014 07:13
За що боролись, на те і напоролись.
Охрим Показати IP 11 Червня 2014 07:15
Накази командування не обговорюють!
Ірина Показати IP 11 Червня 2014 09:10
"Всі хто зараз служить на Сході України, зі слів керівництва, потрапили туди добровільно" - покажіть хоч одного добровольця БРЕХУНИ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Любомльчанин до Ірина Показати IP 11 Червня 2014 13:12
Далека ти від істини - сидиш за компом і брехню тільки тиражуєш... Щоб ти знала, є одне село біля Любомля, називається Запілля - мабуть сотні жителів його, були на майдані, а як почалпся "колотнеча" на сході, більше десяти запільців записалися в добровольці і воюють зараз в складі 51-ої... І саме про них іде тут мова, бо всі вони виявили бажання після "відводу", знову йти у бій
Ірина до Любомльчанин Показати IP 11 Червня 2014 13:29
Більше 10-ти????? А їх там 4500!!!!!!!Ну то дійсно майже всі добровольці!!!!!!!!!!!
Любомльчанин до Ірина Показати IP 11 Червня 2014 14:19
Я тільки навів приклад по окремому селі - а якщо брати вцілому по Волині ???...- це по-перше ... По-друге : правда - не усі там доброволіці і не всі хочуть "лізти" під кулі - тоді що, набирати бійців тільки з добровольців, хто рветься захищати Україну, але незовсім професіоналів, "ненавчених", необстріляних і щоб ці смердючі колоради та московські найманці, за місяць-другий були в Києві, а восени забрали Волинь, Галичину ?... Ти так хочеш ?....
Анонім до Любомльчанин Показати IP 12 Червня 2014 00:54
це ти далекий від істини, щоб зараз видали закон про демобілізацію всі хлопці повернулися додому. На Сході, що чоловіки повимирали як мамонти, хай захищають свою землю. А якщо це війна за Україну то мають воювати всі , а не ті кого мобілізували.
Анонім до Ірина Показати IP 12 Червня 2014 00:48
це точно брехуни, якщо вони добровольці то чого добровільно не можуть повернутись додому. Чому вони мають воювати за Схід. Та брехня вже набридла всі знають правду , а ніхто нічого не робить.
читач Показати IP 11 Червня 2014 09:29
От і відвели 51 бригаду щей сам и.о. міністра оборони про це заявляв!!!! Мало полягло волинян!! Іванофранківці розумно зробили не пустили і все . хватить 7 смертей. неукомплектована їхня бригада . а волиняки голі і босі. зато з високим бойовим духом "добровольці" в п е р е д в пекло і потім в похоронках напишуть "знайшли на вулиці"!!!!
SOS до читач Показати IP 11 Червня 2014 10:12
А доки ми будем мовчати і сидіти тихо, то так і далі буде. Тих придурків будуть гуманітарними коридорами евакуйовувати, здорові лобуряки зі сходу під мамашиними і жінчиними спідницями будуть відсиджуватись , а наших хлопців і чоловіків забиратимуть захищати Україну від тої наволочі, яку дебільні ущемльонниє мовАй і запуганниє правим сєктором і бандерами фашистами мірниє местниє жітєлі самі ж і покликали. А тепер понасирали в штани і сидять, а наші хлопці "добровільно" ризикують своїм життям і здоров"ям, а ми давайте будем мовчати і далі.(((((
З міста Показати IP 11 Червня 2014 10:07
Прохання до журналістів та редакторів сайту: пишіть, будь ласка, професійно. Що значить "9 з них з волинської частини"!!! Це ваша необізнаність чи поспіх з подачею інформації??? Всі хлопці, що загинули під Волновахою - з 51 окремої механізованої бригади, яка носить назву ВОЛИНСЬКА. 10 з цих хлопців родом з Волині. Вашу інформацію читають люди, які не знають деталей, то дайте їм можливість знати достовірну інформацію. А то виникають сумніви щодо довіри до ваших знань...
Любомльчанин Показати IP 11 Червня 2014 14:31
"Если мы, не выгонем эту нечисть с нашей земли - мы попадем у рабство..." - бійці АТО про війну http://censor.net.ua/video_news/289423/esli_my_ne_vygonim_etu_nechest_my_popadem_v_rabstvo_boyitsy_ato_obratilis_k_ukraintsam_video

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus