USD 39.35 39.65
  • USD 39.35 39.65
  • EUR 39.57 39.70
  • PLN 9.80 10.00

У районах не мають грошей на дитячий відпочинок

23 Травня 2011 16:48
Керівництво кількох районів Волині має намір зекономити на оздоровленні дітей у літній період – у районних бюджетах не можуть відшукати коштів на дитячий відпочинок.

Про це йшлося у понеділок, 23 травня, під час обласної селекторної наради під керівництвом голови Волинської ОДА Бориса Клімчука.

Губернатор області розповів, що нині його тривожить стан фінансового забезпечення оздоровлення волинських дітей. Каже: в окремих районах зменшують фінансування на літнє оздоровлення.

«Система пришкільних таборів повинна працювати… Хто б і що мені не говорив, але не всі батьки мають можливість відправити своїх дітей до Криму чи в хорошу базу відпочинку на Шацьк, чи в Туреччину. Пришкільні табори по всій області мають працювати і будуть працювати не гірше, а навіть ліпше, ніж в минулому році», – висловився він.

Так, Клімчук висловив свої претензії чиновникам з Камінь-Каширського, Ківецівського, Локачинського та Шацького районів.

Крім цього, волинський губернатор розпорядився здати в експлуатацію усі дитячі табори відпочинку, яких в області є 13.

«До 25 травня мають бути здані в експлуатацію. Акти готовності цих закладів мають бути представлені мені… Дітей повинно оздоровитись більше, ніж торік», – озвучив він свої завдання підлеглим.

Також Клімчук дав вказівку не затримувати виплату відпускних працівникам бюджетної сфери.

«Ви не маєте жодних підстав хоча б на годину затримати виплату відпускних вчителям і лікарям. Навпаки, ви маєте всі технічні можливості вчасно замовити гроші, вчасно їх отримати і вчасно відправити людей у відпустки», – звернувся до своїх підлеглих губернатор.

Під час «селектору» Клімчук також попросив особливу увагу звернути на святкування випускних вечорів у школах. Для їх проведення заборонено використовувати шкільні харчоблоки, наголосив він.

«Ліпше недокормити, чим отравити», – сказав губернатор.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
олена Показати IP 23 Травня 2011 20:04
борисе петровичу, і ви теж називаєте це оздоровленням????? не соромно?
Вольдемар Показати IP 23 Травня 2011 23:34
Як не згадати добрим словом СССР. Все що тоді було краще,розвалили наші держиморди в угоду своїх прихотей.
небайдужа Показати IP 24 Травня 2011 10:22
тим дітям би показати море, подорожі, екскурсії Україно. А оздоровлення - ось за порогом: озеро-річка, гай-лісок, гриби-ягоди, свіже повітря!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus