USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.71 9.93

В Устилузі освятили новий храм. ФОТО

7 Червня 2011 09:31
В містечку Устилуг Володимир-Волинського району Волині освятили новозбудований храм Вознесіння Господнього.

Про це 6 червня повідомили у прес-службі Волинської єпархії УПЦ КП.

Храм освячував архієпископ Луцький і Волинський Михаїл. Із ним співслужили декан протоієрей Євген Шевчук, володимирський міський декан протоієрей Юрій Пилипець, настоятель священик Андрій Суднік та інше духовенство.

Владика нагородив отця настоятеля хрестом із прикрасами, вручив ордени Святителя Миколая Чудотворця парафіяльному старості Ніні Гук, підприємцям Романові Гуку, Олександрові Сидорчуку, Ориславі Сидорчук, а також нагородив благословенними грамотами інших жертводавцях.

Після Служби Божої і традиційного хресного ходу духовенство відправило заупокійну літію перед пам’ятним хрестом полеглим за волю України.

В урочистому богослужінні взяли участь представники районної влади.










Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus