USD 39.50 39.80
  • USD 39.50 39.80
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

Гроші на валідатори у Луцьку – «викинуті на вітер», - Пустовіт

22 Грудня 2017 12:53
Рішення про придбання ручних валідаторів для використання у тролейбусах було помилковим, - вважає виконувач повноважень міського голови.

Про це йшлося під час пленарного засідання 36-ї сесії Луцької міськради 22 грудня.

У рамках обговорення проекту бюджету міста на 2018 рік депутат Юлія Вусенко запитала, де зараз знаходяться валідатори, придбані раніше для ЛПЕ, які, з її слів, мали б врятувати місто від стягнень за пільгові перевезення.

Виконувач повноважень міського голови Григорій Пустовіт зауважив, що для того, щоб справді врятувати місто від витрат на пільгові перевезення, потрібні стаціонарні валідатори, що використовуються у багатьох містах, а не ручні. Він нагадав, що був категорично проти придбання ручних валідаторів, говорячи, що це буде викиданням грошей на вітер. На жаль, попередня команда, яка керувала містом, ухвалила помилкове управлінське рішення про закупівлю саме таких валідаторів. Зі слів секретаря міськради, вони себе не виправдали у Луцьку, як не виправдали у жодному іншому місті. Зараз пристрої зберігаються на ЛПЕ.

Своєю чергою, заступник міського голови Костянтин Петрочук поінформував, що нині шукають шляхи використання валідаторів, проводячи перемовини з «Ощадбанком» та «ПриватБанком». Можливо, їх зможуть використати для купівлі квитків у водія.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
газда Показати IP 22 Грудня 2017 13:06
В Україні є розумні чиновники, що взялись за справу, довели її до кінця?
?? Показати IP 22 Грудня 2017 13:19
Це власні гроші можна викидати на вітер, а бюджетні треба компенсувати за рахунок власних.
К.лучанин Показати IP 22 Грудня 2017 13:35
Чому не оштрафували екс. заступника мера ГРИГОРЕНКА за прийняття ДУРНОГО РІШЕННЯ про впровадженню валідаторів? Дурне рішення чиновника громаді Луцька обійшлося у крупну суму. Нехай відповідає за це. Тепер він сховався у ЦЕНТРІ РОЗВИТКУ ВОЛИНІ разом із "братаном" Яковлєвим.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus