USD 39.00 39.35
  • USD 39.00 39.35
  • EUR 39.20 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Валідаторам, які закупили для тролейбусів, знайдуть інше використання

7 Лютого 2018 16:56
Луцька міська рада відмовилася від системи електронного обігу пасажирів за допомогою ручних валідаторів оскілька вона виявилася неефективною. Тому зараз працюють над тим, аби знайти інше призначення для використання валідаторів, та запровадженням картки лучанина.

Про це заявив в. о. Луцького міського голови Григорій Пустовіт під час засідання виконавчого комітету 7 лютого.

Зокрема, член виконкому Михайло Щур поцікавився, яка нині доля валідаторів, на які з міської казни вже виділи кошти.

На що Григорій Пустовіт відповів, що триває робота над впровадженням ефективної системи, а не провальної, яку намагалися запустити раніше.

«Ручні валідатори були хибним вибором, адже у всіх містах ставлять стаціонарні, які дозволяють контролювати пасажиропотік та впровадити електронні картки. Ручні валідатори – це дублювання ролі кондукторів, плюс затрачання час на їхнє обслуговування, з ними працівники ЛПЕ не встигали б обілечувати усіх людей. Тому ми відмовилися від них, і я вважаю, що не допустили помилки.

Наразі працюємо над ширшим та ефективнішим впровадження електронної кратки лучанина, цим питанням займається комісія, яку очолює Григорій Недопад. У майбутньому це дасть можливість пенсіонерам з Луцька і надалі користуватися пільгами, а от іншим доведеться платити», - пояснив Григорій Пустовіт.

Своєю чергою, перший заступник Луцького міського голови Григорій Недопад додав, що валідатори, які раніше купили, хочуть використовувати для одноразової видачі квитків у місцях їх продажу.

Нагадаємо, раніше виконувач обов’язків директора КП «Луцьке підприємство електротранспорту» Володимир Пуц інформував, що система ручних валідаторів є незадовільною, вона не показує реальний облік пасажирів та не несе користі для підприємства та громади міста Луцька.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
1010101 Показати IP 7 Лютого 2018 17:11
Горіхи колоти будуть тими валідаторами, за млн. грн. ?
Ptyz Показати IP 7 Лютого 2018 17:18
Під колеса тролейбусів класти, щоб ті не скотилися з гірки.
Анонім Показати IP 7 Лютого 2018 21:16
"У майбутньому це дасть можливість пенсіонерам з Луцька і надалі користуватися пільгами, а от іншим доведеться платити". Тобто пенсіонерам-нелучанам прийдеться платити ? А що, м.Луцьк став окремою державою ? Чи законодавмтво України для міської влади нічого не значить ? Зрештою, вона і так роками на нього плює, коли приймає протиправні рішення, які обмежують право безкоштовного проїзду у громадському транспорті цілій низці пільговиків.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus