USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

«Варта порядку» допомогла затримати банду злодіїв у Луцьку

6 Листопада 2016 11:20
Заїжджі «гастролери», які здійснили в Луцьку серію квартирних крадіжок і грабежів, та були нещодавно затримані, перебувають під слідством, - повідомляють у прес-службі ГФ «Варта порядку».

Днями члени «Варти порядку» разом з Національною поліцією проводили слідчі дії по розкриттю серії грабежів приватних будинків, які нещодавно сколихнули місто.

Завдяки спільним зусиллям вартівців та поліцейських заїжджих «гастролерів» затримали. Ними виявились троє жителів Ужгорода. Їх зловили в ході оперативно-розшукових дій. Наразі триває слідство.
«Передали всім ласим до чужого майна: хто залізе в приватний будинок чи квартиру, або відіжме чужий автомобіль — буде мати справу з нами» - прокоментував голова ГФ «Варта порядку» Олександр Тиводар.

Варто додати, що вартівці вже не один рік продовжують стояти на сторожі спокою лучан.

Окрім того, «Варта порядку» дає кілька простих порад, що допоможуть зменшити ризик скоєння крадіжки до мінімуму:

– подбайте про встановлення на вхідних дверях надійного замка і, бажано, не одного;

– не залишайте ключі від квартири в поштових скриньках, під килимками та в інших легкодоступних місцях;

– при втраті ключів обов’язково змініть замки протягом найближчого часу;

– залишаючи квартиру на тривалий час, попросіть надійних сусідів або родичів наглядати за квартирою, час від часу навідуватись і контролювати порядок у вашому помешканні.

Дотримання цих рекомендацій, наголошують у громадському формуванні, допоможе зменшити ризик обкрадання вашої квартири.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
читач Показати IP 6 Листопада 2016 12:38
Сашко злапав крадуна.?
Володимр. Показати IP 7 Листопада 2016 20:16
Пишуть про трьох.А на фото один.Справа в тому,що боблять квартири із липня місяця (можливо травня-червня).І люди цих пацанів уже оисували і практично знали на вигляд.Більше того,грабили вони зухвало і облич від сусідів власників не ховали!!!Враховуючи,що бомбили так довго,склалось враження що нічого не бояться.А в яких випадках нічого не бояться???Правильно,коли міліція не повинна мішати...Сторожали повинні памятати коли в 90 в Луцьку працювали зухвалі крадії авто.Теж нічого не боялись.Чому?Правильно,бо міляція їм усіляко допомагала.А через пенвий час,виявилось,що вона їх очолювала.Дуже вже відкрито і відверто бомбили квартири в Луцьку.МАСОВО!!!Хотілось ,би почути правдиву статистику від Поліції...Нехочу нікого ображати,але навіть якщо поліція їм не помагала,то не шкодила це точно...

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus