USD 39.60 39.84
  • USD 39.60 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Вбивство Вороненкова розкрите, - ГПУ

4 Вересня 2017 16:32
Розслідування вбивства колишнього депутата державної думи РФ Дениса Вороненкова майже завершене.

Про це в інтерв'ю виданню The Insider заявив заступник генерального прокурора Євген Єнін.

«Вбивство фактично розкрите і, тільки-но це дозволять інтереси слідства, результати будуть відкриті громадськості. Можу лише сказати, що в цьому вбивстві майже поставлена жирна крапка. Ключові моменти вже відомі слідству», - сказав Єнін.

Нагадаємо, Вороненков був убитий 23 березня біля готелю в центрі Києва. Невідомий відкрив вогонь, коли Вороненков з охоронцем йшов по тротуару. Обидва отримали поранення, однак охоронець зміг застосувати зброю у відповідь і поранив нападника. Вороненков помер на місці вбивства - у лікарів на руках.

Загиблим кілером виявився учасник АТО, громадянин України 1988 р.н. - Павло Паршин.

Вороненков був свідком ГПУ в справі про зраду екс-президента Віктора Януковича. Він також виступив з серією викривальних заяв, зокрема про те, що радник Володимира Путіна Владислав Сурков був нібито проти приєднання Криму до Росії. У Росії щодо Вороненкова порушено кримінальну справу про шахрайство.

Українська Генпрокуратура розглядала дві версії про вбивство, обидві з яких пов'язані з Росією. У Кремлі, зі свого боку, назвали абсурдними "вигадки" про російський слід. ‎
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Активіст Показати IP 4 Вересня 2017 16:43
Так "розкрите" чи "майже завершене"? Чи трошки вагітна?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus