USD 39.50 39.82
  • USD 39.50 39.82
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.76 9.92

Вдова загиблого лучанина не могла оформити документи через іноземну довідку

30 Листопада 2016 16:41
Лучанин Роман Луцюк загинув у березні цього року, та його дружина лише нещодавно змогла отримати документи, які підтверджують статус члена сім’ї загиблого.

Про це стало відомо під час пленарного засідання 15 чергової сесії Луцької міської ради, 30 листопада.

Нагадаємо, Роман Луцюк пішов на фронт захищати країну добровольцем. Був бійцем другої штурмової роти «Айдару». Рятував побратимів, бо служив санітаром - стрільцем. У листопаді 2014 був дуже важко поранений у місті Щастя. Більше року у США у штаті Конектикут лікарі робили все можливе, аби врятувати українського Героя. Втім, його життя обірвалося 20 березня цього року. Уночі 26-го березня тіло Романа Луцюка повернули зі США додому. Волинського Героя рідне село зустріло на колінах.

Як повідомив депутат міськради Євгеній Ткачук, дружина загиблого довго не могла оформити документи члена сім’ї загиблого, оскільки довідка про смерть була видана у США. Тож згорьованій жінці довелося півроку воювати з бюрократами. Сиротами залишилися двоє малолітніх дітей. Тож депутат попросив включити родину у список лучан, яким закуплять житло за кошти, виділені Урядом.

Депутати повідомили, що родину Романа Луцюка комісія включила до списку на отримання житла. Відповідно до постанови Уряду, область отримала вже 18 мільйонів гривень на закупівлю житла для родин загиблих волинян та інвалідів І та ІІ групи з числа ветеранів АТО. Для Луцька це сума 8,2 мільйона гривень.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus