USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

В ОДА вирішують, як транспортувати тіло Героя з США

21 Березня 2016 11:53
Заступнику голови ОДА Світлані Мишковець доручили нести відповідальність за транспортування тіла загиблого волинського Героя на Батьківщину.

Про це стало відомо під час засідання оперативної наради у голови ОДА сьогодні, 21 березня.

Так, очільник області Володимир Гунчик зауважив, що у ніч з 19 на 20 березня цього року до Бога відійшов іще один волинський боєць, айдарівець Роман Луцюк, однак його тіло й досі в США:

«В ніч з 19 на 20 березня під час лікування в США помер наш земляк, боєць батальйону «Айдар», уродженець села Шклінь Роман Луцюк. Вічна пам'ять загиблому Герою», - звернувся губернатор до колег, після чого усі присутні на оперативній нараді вшанували воїна хвилиною мовчання.

Разом із тим він доручив своїй заступниці Світлані Мишковець виконати усі зобов’язання, що стосується доставки тіла волинського Героя додому.

Нагадаємо, раніше Інформаційне агентство Волинські Новини повідомляло про те, що 20 березня 2016 року Волинь втратила ще одного патріота. Про це написав на своїй сторінці у мережі Фейсбук Сергій Лавренюк.

З січня 2015 року Роман Луцюк, 38-річний боєць «Айдара», перебував в реанімації київського військового госпіталю. Осколками у чоловіка було пошкоджено кишечник - рана не загоювалася. Роману весь час збирали гроші, щоб поїхати на лікування у США. Роман жив у Луцьку. З дружиною виховували двох дочок. Роман народився 25.08.1976 року у селі Шклінь Горохівського району Волинської області, закінчив ВДУ ім. Лесі Українки, у 1999-2000 працював у Муніципальній дружині міста, потім був приватним підприємцем. З перших днів Майдану їздив у Київ. У травні пішов добровольцем до Збройних Сил України, був стрілцем-санітаром у «Айдарі», позивний «Лисий». Роман Луцюк двічі був поранений на Донбасі: у липні - в руку, після чого достроково повернувся в зону АТО, в листопаді він отримав серйозне поранення в живіт.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus