USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

Велосипед, смартфон, годинник: на «Дні кварталу» у Луцьку розіграли призи

1 Жовтня 2017 18:34
На святі Дня кварталу в мікрорайоні Вересневе серед гостей заходу, яких зібралося понад 700, розіграли цінні призи. Тим, хто недільного дня вирішив завітати на святкове дійство, організоване спільно з Фондом Ігоря Палиці «Тільки разом», дістались чимало призів, серед яких найголовніший – сучасний гірський велосипед.

Кожен учасник свята при вході отримував браслет з унікальним номером. Він дублювався безпосередньо на браслеті, а також на корінці, який відривали та вкидали в скриньку. За допомогою маленької помічниці на ім’я Оля, ведучі та перший заступник голови правління Фонду Ігоря Палиці «Тільки разом» Лариса Тарасюк діставали випадковий номер зі скриньки та оголошували його. У кого оголошений номер збігався з номером на браслеті - той вигравав приз.

ЧИТАТИ ЩЕ: КУЛІШ, ПІСНІ ТА КОНКУРСИ: ВЕРЕСНЕВЕ СВЯТКУЄ «ДЕНЬ КВАРТАЛУ» З ФОНДОМ ІГОРЯ ПАЛИЦІ

Першими розіграли футбольні м’ячі та флеш-накопичувачі на 32 гігабайти. Наступним на черзі був потужний power-bank (портативний зарядний пристрій). Він дістався місцевому жителю Миколі Мартинюку.

Градус напруги суттєво зріс, коли дійшло до розіграшу смарт-годинника. Його виграла учениця місцевої школи №16.

Слід зазначити, що більшість переможців – це школярі або молодь, яка завітала на свято. Не стала виключенням з цього правила і переможниця розіграшу, яка отримала новенький смартфон Samsung Galaxy J7.
І, зрештою, на сцену викотили суперприз – сучасний гірський велосипед марки Azimut на 24 передачі.
Визначити переможця вдалось з першого разу – нею стала місцева жителька Юлія Соколюк. Жінка зізнається, що ніколи нічого не вигравала, тому перемога її дійсно здивувала.

«Я прийшла з дітками, їх браслети познімала, але мені сказали, що в цьому випадку вони не є дійсними, адже він має бути закріплений на руці. Трішки засмутилась, проте, саме мій браслет, який був на році, переміг», – каже пані Юлія.

З її слів, нещодавно чоловік придбав їй велосипед, тому виграного двоколісного коня, швидше за все, подарують мамі.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus