USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Ветеран АТО засудив позицію Гунчика щодо економічної блокади ОРДЛО

27 Лютого 2017 10:43

Камінь-каширські ветерани АТО були першими з тих, хто розпочав блокаду каналів торгівлі з Донбасом. Вони облаштовували перший редут, зупиняли потяг. Цей протестний рух підтримала Волинська обласна рада, низка міських та районних рад області. А от голова ОДА підтримує думку президента про те, що блокада піде на шкоду Україні. «Така позиція земляка, м'яко кажучи, не сприймається», – коментує думку Володимира Гунчика ветеран АТО Богдан Пташник.

Про це інформує Район.Камінь-Каширський.

Ось уже місяць триває залізнична блокада торгівлі з окупованим Донбасом. Сьогодні більшість українців її підтримують. Протестний рух став набирати масштабів.

Як відомо, волиняни з перших днів – активні його учасники. Зокрема, камінь-каширські ветерани АТО були першими з тих, хто облаштовував редут та зупиняв потяг на гілці Луганськ—Лисичанськ—Попасна біля населених пунктів Гірське, Золоте. До речі, перший редут був названий на честь Богдана Пташника, який воював у лавах батальйону "Донбас" і був поранений.

Блокаду торгівлі з Донбасом підтримала Волинська обласна рада, низка міських та районних рад області. Однак напротивагу органам місцевого самоврядування у виконавчій вертикалі інші погляди. Зокрема, губернатор Волині висловився проти блокади «торгівлі на крові».

"Тут треба думати не тільки про маленьку складову енергетики, а в цілому оцінювати, що сьогодні дає блокада. Якщо українські підприємства сплачують податки в український бізнес і там працюють українці, і вони сьогодні будуть змушені зупинитися через те, що ми зайняли таку радикальну позицію, тоді виникає питання: а як же ми, українці, ставимося до тих українців, які сьогодні лояльні до нас, які чекають на визволення територій, які ведуть партизнаську війну і надіються на те, що рано чи пізно Україна прожене окупантів", – пише ділове інтернет-видання Конкурент.

Чому Володимир Гунчик зайняв таку позицію - хтозна.

Зрозуміло, що є і політична складова (президентська лінія, партійна, владна вертикаль і т.д.). Однак, виявляється, є ще одна версія такого схвалення Гунчиком торгових зв`язків з Росією і терористами, яку не можна оминути увагою.

Як повідомлялося, на своїй сторінці у Фейсбук луцький активіст Ігор Алєксєєв розповів про цікаву деталь.

«Луцький автоскладальний завод №1 «ПАТ «АК «БОГДАН МОТОРС» випускає тролейбус «Т70117», електрообладнання й тяговий навіс на якому повністю російської фірми ООО «ЧЕРГОС».

Ця російська фірма зареєстрована в Санкт-Петербурзі.

«Тобто відсотків 70 від вартості тролейбуса спокійно відправляється в Рашу як платежі за комплектуючі... От тепер мені достеменно зрозуміло, чому наш губернатор Володимир Гунчик, який ...надцять років очолював Луцький автозавод, так палко виступає проти блокади торгівлі з сепарами й рашею!» - йдеться у дописі.

 

 

 

Сподобалось

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 6
лучани Показати IP 27 Лютого 2017 10:50
Активіст носить російське призвіще.
Анатоль_ Показати IP 27 Лютого 2017 10:59
Я в шоці, брати мої та сестри! Хто він такий? То ж справа серьйозна
Чихати Показати IP 27 Лютого 2017 11:15
I чихав той Гунчик!
До лучани Показати IP 27 Лютого 2017 12:15
якщо російське прізвище то що вже не людина? А Ви яке прізвище носите?
АК 47 Показати IP 27 Лютого 2017 14:18
Де цей, штиняючий нафталіном Гунчик,взагалі взявся? відрижка нездійсненого комунізма...
124 Показати IP 27 Лютого 2017 14:30
Гунчик мр*зь остання,хоч і не роіянин.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus