USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Ветеранам не вистачає путівок на лікування

7 Квітня 2011 10:39
Потреба Волині в санаторно-курортному лікуванні на цей рік – 3 394 путівки для ветеранів війни і 4 800 путівок для інвалідів загального захворювання.
Тим часом з Міністерства соціальної політики на Волинь на перший квартал надійшло 98 путівок, на другий – 125, – інформує Волинська ОДТРК.
Про це на обласному семінарі з питань соціального забезпечення інвалідів повідомила головний спеціаліст відділу персоніфікованого обліку пільг та інвалідів Головного управління праці і соціальних питань ОДА Яна Анісова.
«Будуть надходити також видаткові ордери, де буде прописано, що це путівки з Фонду інвалідів або з конкретного санаторію, – розповіла Анісова. – На перший квартал не надійшло такої жодної путівки, на другий вони передбачаються, але зараз проходить тендер для закупівлі путівок. Поки що не знаємо, які це будуть санаторії і в якій кількості надійдуть путівки».
За словами чиновниці, у порівнянні з минулим роком, путівок з Міністерства ветерани війни потребують менше. Причина – небажання людей старшого віку виїжджати за межі області.
У разі невикористання пільги передбачена грошова компенсація.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus