USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

Від чого залежатимуть тарифи за паркування в Луцьку

18 Березня 2015 18:16
Паркування в Старому місті, ймовірно, вартуватиме дорожче, аніж на околиці.

Нагадаємо, у Луцьку затвердили Положення про проведення конкурсу з визначення операторів для паркування транспортних засобів у Луцьку.

Цьому передувало чимало розмов, круглих столів та дискусій. А причина: стихійне паркування у місті і невпорядкованість парковок. Власне, торік міська рада визначила 24 ділянки, де можна облаштувати платні парковки. Потому стали вирішувати, як залучити бізнес для облаштування парковок. Задля цього й запланували провести конкурс з визначення операторів для паркування.

Першим кроком стало затвердження Положення про проведення конкурсу. Згодом планують і обговорити тарифи на паркування, для чого підготують економічні розрахунки.

Однак, як стало відомо, тарифи на паркування затверджуватимуться зоновано. Себто вартість години паркування на парковці в центрі міста відрізнятиметься від вартості години «автомісця» на околиці.

Особливий тариф повинен бути встановлений і в Старому місті , зауважили члени міськвиконкому. Приміром, 10 гривень за годину, або в іншому розмірі. Адже інтенсивний рух вулицями Старого міста призвів до того, що будинки почали просідати, на них з’являються тріщини, додав перший заступник міського голови Святослав Кравчук.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
Степан Бандера Показати IP 18 Березня 2015 18:31
Люди вже не можуть за крватплати платити а ви ще їм затягуєте паски? Самі платіть, але ж ви будете мати звільнення від оплат, чи не так?
Colonel Показати IP 18 Березня 2015 21:02
Коли не вистачає знань, розуму, досвіду, вміння і бажання у дупутатів виникає сверблячка щось обкласти податками. Без злементарних економічних розрахунків наскільки поповниться міська казна, які там транспортні потоки, скільки транспорту місцевих мешканців (їм до дому проїзд платним незробиш, спалять міськраду разом з мудрагелями -чинушами). ..Чи вистачить тих коштів на оплату контролерів, чи прийдеться доплачувати з міського бюджету? Наскільки поліпшиться туристична привабливість міста. Можна звичайно ввести податок за транзитний проїзд містом, за "чисте" повітря (майже всі великі підприємства не працюють), за перебування іноземців чи іногородніх більше 10 хв. на території міста, за ночівлю в готелях і купівлю іногородніми ковбаси влупити податок в євриках. От після цього інвестори повалять до Луцька....чи туристи зі всього світу до міськради подивитись на місцевих лауреатів шнобелівської премії..
Привіт Показати IP 18 Березня 2015 23:59
Там де була стоянка спочатку, почали торгувати з фур кульгаві чурбани. Зараз торгівля гуманітаркою та іншим хламом.Шанхай. Нехай звільнить міськрада цю територію і тоді не буде проблем з (осадкою) будинків у старому місті, а ціна за стоянку не коштуватиме дуже дорого. От тільки на який грім і кому це потрібно??? Питання...

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus