USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.50 39.85
  • PLN 9.70 9.86

Від Окружної до Станіславського курсуватимуть тролейбуси

29 Листопада 2017 12:24
Луцьк придбає 30 нових низькопідлогових тролейбусів за 4,3 мільйона євро.

Про це стало відомо під час засідання 34-ї сесії Луцької міської ради 29 листопада.

Як повідомив директор департаменту економічної політики Олександр Озінович, із цією метою міськрада планує залучити кошти за проектом «Міський громадський транспорт України», що реалізується в рамках фінансової угоди між урядом України та Європейським інвестиційним банком.

Окрім того, заплановано провести тролейбусні лінії та встановити опори від вулиці Окружної до Станіславського та облаштувати за вказаним напрямком три зупинки громадського транспорту. Із цією метою буде залучено ще близько 1,5 мільйона євро.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 4
Вася Показати IP 29 Листопада 2017 13:58
Шо шо? Окружна вулиця біля епіцентру а Станіславського на ГПЗ, як це вони збираються їх з'єднати тролейбусним маршрутом?
Лучанин до Вася Показати IP 29 Листопада 2017 15:44
Дуже просто. Поміняйте трохи маршрут 3 і от вам новий марштрут Станіславського - Окружна.
Олександр до Вася Показати IP 29 Листопада 2017 23:23
Погано ви знаєте Луцьк. У нашомі місті є вулиця Окружна, колишня частина вул. Боженка (якщо не помиляюсь). Від неї до Станіславського - рукою подати, так би мовити. А та Окружна, про яку ви ведете мову - це не Луцьк, це с. Липини
Я Показати IP 30 Листопада 2017 00:15
Якщо ЛПЕ хоче вижити, для них є один вихід - тролейбуси з кондиціонерами. І в теплу пору року, всі пасажири будуть їхні. І так, з часом, люди зрозуміють, що маршрутки їм не потрібні. Це нормальна європейська практика - переманити клієнта в громадський транспорт, покращивши якість послуги. Бо маршрутка це не транспорт, а ск*товозка.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus