USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

Від руйнівного урагану «Ірма» постраждало понад мільйон людей

8 Вересня 2017 08:15
Понад мільйон жителів островів Карибського басейну постраждали від руйнівного урагану «Ірма», який називають найпотужнішим за останнє десятиліття ураганом в Атлантиці.

Про це повідомляє BBC.

За даними представників міжнародного комітету Червоного Хреста, ще 26 мільйонів людей перебувають у небезпеці.

Найсильніший ураган зруйнував більшість будівель на Барбадосі і залишив без електрики жителів Пуерто-Ріко, а також приніс значні руйнування на Британські Віргінські острови, Сен-Бартелемі та інші острови.

За останніми даними, ураган забрав життя 10 людей.

Наразі ураган направляється в сторону Гаїті. Після цього на його шляху буде Куба, а в найближчі дні «Ірма» захопить штат Флорида. Американська влада готуються до масштабних руйнувань і вже евакуювали жителів і туристів із небезпечних районів.


Нищівна негода знищила один із найвідоміших аеропортів світу. Про це повідомляє USA Today.

Аеропорт принцеси Юліани на острові Сен-Мартен зазнав серйозних пошкоджень як ззовні, та і всередині будівель. Він відомий у світі тим, що його злітно-посадкові смуги розміщені упритул до одного з наймальовничіших пляжів на Карибах. Саме тому він є і одним із найнебезпечніших: адже літаки пролітають занадто близько до відпочивальників.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus