USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.70
  • PLN 9.76 9.95

Від серцевого нападу помер боєць 14-ої бригади Ігор Смага

3 Грудня 2015 16:10
Війна забирає кращих. 1 грудня 2015 року, у віці 36 років, від серцевого нападу, помер боєць 14-ої бригади Ігор Смага.

Про це Інформаційному агентству Волинські Новини повідомив керівник прес-центру 14 ОМБР ОК «Захід» лейтенант Владислав Якушев.

«Ігор був снайпером, був хорошим солдатом. Був серйозний бій, у якому Ігор теж брав участь. Після бою він відчув біль у серці. Медики направили Ігоря у госпіталь на обстеження. Я періодично зв’язувався з Ігорем, розпитував як його здоров’я, і одного разу він не відповів на дзвінок. Тоді я зв’язався з його колегами з "Газеті по-київськи". Вони приїхали до Ігоря до дому… Він вже був неживим. Ми втратили побратима, друга, втратили хорошу людину. Від імені всієї роти висловлюю друзям та рідним Ігоря наші щирі співчуття», - сказав ротний померлого Петро Нагайовський.

На початку 2014 року Ігор Смага пішов добровольцем в АТО, став снайпером. У складі чотирнадцятої механізованої бригади брав участь у обороні Маріуполя, пізніше, разом з бригадою, прибув у сектор «Б», де обороняв підступи до селища Мар’їнка.

У цивільному житті Ігор Смага був відомим спортивним журналістом.

З 2005 по 2011 роки він працював у "Газеті по-київськи". Як кажуть колеги Ігоря, він був одним з кращих українських журналістів, які пишуть про бокс.

Завтра у Києві відбудуться похорони Ігоря. Військовослужбовці 14-ої ОМБр висловлюють співчуття родині, та близьким померлого.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Редакція сайту прийняла рішення тимчасово закрити коментування під новинами, які стосуються військових подій на сході.
В Україні триває війна, зокрема інформаційна. Таким чином, ми не можемо допустити, щоб ресурс Інформаційного агентства Волинські Новини використовували як майданчик для дестабілізації ситуації.


Утім нам важлива думка нашого читача, тож запрошуємо до обговорення публікацій на сторінках агентства в соціальних мережах.




Система Orphus