USD 39.75 40.20
  • USD 39.75 40.20
  • EUR 39.90 40.40
  • PLN 9.75 9.98

Від терористів звільнили 75% території

3 Серпня 2014 18:18
Територія, яка контролюється бойовиками на Донбасі, скоротилася на три чверті. Про це повідомив речник РНБО Андрій Лисенко під час брифінгу в Києві, відповідаючи на запитання іноземного журналіста щодо недостатності зброї, амуніції, харчів для учасників АТО, - інформує УНІАН.

Лисенко пояснив, що без зброї, боєприпасів, амуніції та підтримки українського народу було б неможливо витіснити терористів з такої значної території.

"Зараз іде активна фаза і готуються - я не буду показувати, де - наступи, оточення і знешкодження терористів", - додав Лисенко.

При цьому він запевнив, що "зброї, боєприпасів нам вистачить, щоб ми їх перемогли".

Як повідомлялося раніше, Росія стягує "миротворців" і техніку до кордону з Україною і в Білорусь. На кордоні з Україною зосереджено 34 одиниці військової бронетехніки з миротворчою символікою.

Нагадаємо, за станом на 8 липня сили АТО звільнили половину окупованої терористами території.

Як повідомлялося, 28 липня внаслідок запеклих боїв підрозділи Збройних Сил України зайняли стратегічну ключову висоту на кордоні Луганської, Донецької та Ростовської області Росії - Савур-Могилу. У той же день міністр оборони України Валерій Гелетей заявив, що сили АТО на Сході України звільнили від терористів уже понад 60 населенних пунктів.

Карта АТО за станом на 3 серпня 20014 року

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 12
Православная Показати IP 3 Серпня 2014 20:39
В епархии Русской Православной Церкви разослано Патриаршее обращение к полноте Русской Православной Церкви в связи с событиями на Украине и тексты молитвословий О МИРЕ в этой стране
РПС до Православная Показати IP 3 Серпня 2014 20:41
РПЦ не церква, а секта )))))
Українець до Православная Показати IP 3 Серпня 2014 20:53
коментар було видалено
1221 до Православная Показати IP 3 Серпня 2014 20:58
коментар було видалено
Українець Показати IP 3 Серпня 2014 21:10
коментар було видалено
Анонім Показати IP 3 Серпня 2014 22:44
"Позиція військових 72-ї бригади однозначна – здаватись і втікати у Росію вони не будуть. Потрібно терміново вжити всіх заходів для порятунку заблокованої на кордоні частини. Військові дуже вдячні людям, які за них переживають та постійно висловлюють їм щиру підтримку, однак вони повністю зневірились у вищому керівництві, яке вдає, що їх там нема. Така ситуація стала результатом систематичної брехні та дезінформації. Складається враження, що президента Порошенка свідомо підставляють, щоб звинуватити його у знищенні українських патріотів. Дуже сподіваюсь, що Головнокомандувач, який запевняв, що тримає зв’язок з усіма командирами, особисто втрутиться у цю ситуацію та докладе всіх зусиль, аби терміново розблокувати 72-у бригаду, — заявив Снєгирьов." взято из http://ndilo.com.ua/news/other-news/72-i-79-brygady-nadali-v-otochenni-18-yi-den.html
наша перемога Показати IP 4 Серпня 2014 12:10
коментар було видалено

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus