USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

Відео з місця ДТП: перевернуте авто в Нововолинську

15 Лютого 2015 11:36
В авто, яке перевернуло на дах, було троє людей. Двох із них відвезли до лікарні.

Нагадаємо, аварія сталася 14 лютогоу Нововолинську приблизно о 16:00 на перехресті вулиць Миру та Кобзаря. Автомобіль «ВАЗ-21099» охоронної організації «Арсенал», який їхав зі сторони податкової по головній дорозі (вулиця Миру) зіткнувся з авто «Таврія», який рухався по другорядній дорозі (вулиця Кобзаря) в сторону кафе «Базилік» - повідомляє Нововолинський інформаційний портал.

Від удару транспорт з охоронцями перевернувся. Очевидці, які були присутні на місці події, почули звук зіткнення, після чого викликали правоохоронців та «швидку». В аварії ніхто не загинув.

В автомобілі фірми «Арсенал» (який перевернувся) знаходились троє охоронців, двох з них відвезли в Нововолинську ЦМЛ, одному надали допомогу на місці. Що відбувалось після ДТП дивіться на відео.

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus