USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.80 9.95

Відеопоезія від «ГаРмИдЕра» — у фіналі конкурсу CYCLOP

5 Листопада 2015 08:35
Театр «ГаРмИдЕр» взяв участь у V Конкурсі відеопоезії CYCLOP із проектом «Поетичний PLAYer».

ГаРмИдЕрівська відеопоезія на вірш Ольги Перехрест «...поговори зі мною» потратила у десятку кращих. Про це йдеться на сайті театру.



Всього ж на конкурс подали 78 робіт із 18 міст України. Фіналістів визначало журі — режисери й сценаристи Олег Фіалко, Володимир Тихий, Дмитро Сухолиткий-Собчук, генеральний директор Національного центру Олександра Довженка Іван Козленко, а також представники літератури — Оксана Забужко, Ірина Цілик, Катерина Бабкіна, Ірина Шувалова, Дмитро Лазуткін, а також переможець конкурсу-2014 — художниця Дарія Кузьмич.



Крім того, «ГаРмИдЕр» взяв участь у додатковому конкурсі CYCLOPа — проекті «До слова», знявши відео до вірша Оксани Забужко «Прощання між зірок». І теж потрапив у четвірку фіналістів, яку обрала сама пані Оксана для визначення переможця.

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus