USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Відомо, якого посадовця затримали в Луцьку на хабарі в $5 тис.

7 Серпня 2019 13:42
Під час отримання хабара в Луцьку затримали керівника одного з секторів Державної екологічної інспекції у Волинській області Михайла Гнатюка.

Нагадаємо, посадовець 6 серпня вимагав та отримав 3 тисячі доларів США та 60 тисяч гривень. Хабарі він одержував за вирішення різних питань – від непритягнення до відповідальності за порушення до сприяння у видачі дозвільних документів.

Ім’я затриманого стало відомо інтернет-виданню «Волинь Online».
Відзначимо, раніше Михайло Гнатюк працював державним інспектором з охорони навколишнього середовища в Державній екологічній інспекції у Житомирській області.

Згідно з даними декларації посадовця за минулий рік, він разом із дружиною має право власності на дві земельні ділянки, дві квартири та автомобіль. Також вказав, що зберігає готівкою 100 тисяч гривень.

Зокрема, Михайло Гнатюк є власником двох земельних ділянок у Шеплі та Боголюбах Луцького району – площею по 1200 квадратних метрів. Також він має 50% прав власності на квартиру в Луцьку площею 66,9 метра квадратного.

Дружина Наталія Гнатюк із 2016 року має у власності квартиру в Луцьку. Площу помешкання та її орієнтовну вартість жінка не вказала.

Крім того, Наталія Гнатюк володіє легковим автомобілем. Однак марки авто вона знову ж таки не згадала, як і свого річного доходу від підприємницької діяльності.

Своєю чергою, річна заробітна плата Михайла Гнатюка минулоріч склала 120,39 тисячі гривень. При цьому посадовець вказав, що зберігає в готівці 100 тисяч гривень.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 6
спецексперт Показати IP 7 Серпня 2019 14:08
Буде мати кумедію, років зо три буде ходити в прокуратуру і вИносить тим шакалам у десять разів більше. І здоровя втратить, бо кожен візит туди - це передінфарктний стан. Скупість і зажерливість - найбільш тяжкі гріхи у християнстві. Ці "риси" характеру завжди повертаються бумерангом.
Ні до спецексперт Показати IP 7 Серпня 2019 14:56
хріна там повертається бумерангом. Якраз скупі, зажерливі, підлі, і живуть припіваючи, ще й їхні дітиі внуки, а "терпили" терплять все життя, і Боженька якось багато чого не помічає одним, а других (ті що терпили) все життя "випробовує" мякко кажучи. Тому, як вас ображають, дурятьі забирають ваше, то зубами вгризайтесь і не дозволяйте об себе ноги витирати, чи хоч в харю трісніть разок другий - хоч здоровіші будете, бо образа не буде із під тишка їсти вас зсередини.
спецексперт Показати IP 7 Серпня 2019 16:51
Правду кажете. Ще Наполеон писав, що бог допомагає тільки сильним батальйонам.
порада Показати IP 7 Серпня 2019 17:14
"Однажды Петр I, общаясь со своим приближенным Павлом Ягужинским, негодующе выпалил, что сейчас всякий кто украдет из казны на столько, сколько стоит веревка, на той же веревке повешен будет." Начасі запровадити в Україні.
сиргей трошкин Показати IP 8 Серпня 2019 21:16
я устал платить в ДЮСШ-2 взятки каждый месяц я принощу по 1000 гривен.Деньги забирает панчук-говорит что дорого стоит мыло в сауну.когдаже же это закончится за что стоял наш святой майдан.попросите панчука что бы брал с меня меньше денег я их приношу на рецепшен бабушка те передают панчуку .
? до сиргей трошкин Показати IP 10 Серпня 2019 22:07
ЩО, в дурдомі день відкритих дверей ?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus