USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

Військові навчання на Волині: танки та літаки зустріли «хлібом і сіллю»

16 Липня 2016 20:02
На авіаційному полігоні Повурськ в Ковельському районі почались масштабні військові навчання.

Маневри Збройних Сил України «Літня гроза-2016» уперше за роки незалежності зібрали у нашому регіоні велику кількість військових і техніки різних видів військ.

Звичайно ж, це не могло не викликати запитань, подиву і, навіть, переляку волинян.

Як виявилося, не всі місцеві мешканці були поінформовані про початок навчань.

Так, для мешканців Камінь-Каширського району поява на їхніх подвір’ях військових стала несподіванкою. Військовослужбовці прийшли до них на подвір’я, попросили води й запитали, «який сьогодні день».

Коли селяни дізналися, що у військових тут навчання, вони з ентузіазмом понесли для них сало, огірки, помідори, консервацію, свіжоспечений домашній хліб, сигарети, – все для того, аби підтримати наших бійців.

Вдячні солдати поділилися кількома сухпайками, а місцева молодь й дітлахи активно фотографувалися на фоні техніки і українських захисників.

Очевидці запропонували Інформаційному агентству Волинські новини відео, на якому гігантський літак пролітає в напрямку Любешівщини.
ЧИТАТИ ЩЕ: НАД ЛУЦЬКОМ ПРОЛЕТІЛИ ГІГАНТСЬКІ «ТРАНСПОРТНИКИ». ВІДЕО

Не лише літаки дивували краян. Між селами Прилісне і Карасин Маневицького району активісти зафіксували рух танків «Оплот», які, до слова, визнають найкращими в світі.

Танки рухалися зі швидкістю понад 70 кілометрів на годину, а зустрічні водії зустрічали їх гудками клаксонів.

Ціла їхня колона рухалася в напрямку Сарн.

Волинян закликають наслідувати приклад мешканців Камінь-Каширського та не боятися військових навчань, адже під час них наші бійці здобувають безцінний досвід в захисті України у невизнаній війні.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Редакція сайту прийняла рішення тимчасово закрити коментування під новинами, які стосуються військових подій на сході.
В Україні триває війна, зокрема інформаційна. Таким чином, ми не можемо допустити, щоб ресурс Інформаційного агентства Волинські Новини використовували як майданчик для дестабілізації ситуації.


Утім нам важлива думка нашого читача, тож запрошуємо до обговорення публікацій на сторінках агентства в соціальних мережах.




Система Orphus