USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Військові української частини в Криму припиняють опір

19 Березня 2014 12:35
Військовослужбовці української частини в Перевальному почали здавати зброю.

Про це повідомляє керівник Центру військово-політичних досліджень Дмитро Тимчук з посиланням на дані групи Інформаційний опір. Джерела Української правди підтверджують цю інформацію.

Згідно з останнім повідомленням Тимчука, офіцери 36-ї бригади заявляють, що особовий склад здав зброю лише частково.

"Інші заявляють, що чекають на рішення Києва до 21 березня. Наші військові хочуть до цієї дати почути чітку позицію українського військово-політичного керівництва щодо перспектив перебування українських військ в Криму", - написав він.

"Між тим, російські окупанти повідомили про початок роботи з завтрашнього дня в Перевальному представників Федеральної міграційної служби РФ. З їх слів, російські паспорти будуть видаватися українським військовим, які бажають далі служити Росії, в екстреному порядку", - стверджує Тимчук.

Співрозмовник " Української правди" повідомив, що наказ здавати зброю віддав командир частини. Більш того, з його слів, подібне рішення прийняли більшість українських військових у Криму.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 6
Щасс Показати IP 19 Березня 2014 12:37
Самопровозглашенный премьер-министр Крыма Сергей Аксенов заявил, что первого вице-премьера Украины Виталия Ярему и исполняющего обязанности главы Минобороны Украины Игоря Тенюха не пустят на территорию Крыма, сообщаетИнтерфакс-Украина. "В Крыму их не ждут. В Крым никто их не допустит, и отправят их обратно", - подчеркнул он. Как уже сообщалось, премьер-министр Арсений Яценюк поручил первому вице-премьеру Виталию Яреме и и.о. министра обороны Игорю Тенюху срочно вылететь в Крым для предотвращения военного конфликта. http://uapress.info/ru/news/print/19083
Александр до Щасс Показати IP 19 Березня 2014 12:56
Им обязательно ВН должен показать ролик "Луцк готовий воювати за Крим".
Луцьк до Щасс Показати IP 19 Березня 2014 13:02
А сам опу підняти не хоче? А в.о. президента онімів? Ото влада! Якесь племя шизонутих!
Анонім Показати IP 19 Березня 2014 13:13
То їм для цього люди скидались :))))
Що?! до Анонім Показати IP 19 Березня 2014 14:56
А ви знаєте куди пішли ті гроші? Хто кому скидався? Це звичайнісінький рекет! Їх розподіляють між певними кишенями, а збирають не добровільно з звичайних злиднів, бо по іншому зараз народ назвати просто неможливо. Це робиться за тою ж схемою за якою зникали гроші та медикаменти з майдану.
Віктор Показати IP 19 Березня 2014 13:44
близиться третя революція.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus