USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Візовий центр у Луцьку перенесли, а паркуватися ніде

7 Жовтня 2016 09:28
Перенесення візового центру у Луцьку викликало масу незручностей: водії, які приїздять до установи, скаржаться на відсутність достатньої кількості місць для паркування, а пішоходи, тим часом, кажуть, що ні пройти, ні проїхати.

Патрульна поліція пригрозила водіям евакуатором. Про це патрульні повідомляють на своїй сторінці в Фейсбуці.

Нагадаємо, днями з вулиці Рівненської на вулицю Кривий Вал перенесли візовий центр.

Зі слів поліції, одразу ж на лінію 102 почали надходити звернення щодо проблем з паркуванням біля установи. Люди повідомляють: "ні проїхати, ні пройти неможливо".

Поліцейських хвилює проблема відсутності достатньої кількості місць для паркування транспортних засобів, через які виникають незручності.

"Разом з тим, інформуємо, що в міру можливостей реагуватимемо на порушення правил дорожнього руху біля цього центру". Сьогодні екіпаж патрульної поліції також працював на цьому місці. Патрульні попереджали водіїв, аби ті не заїжджали за межі пішохідної зони та не заважали руху", - йдеться в дописі.

Зі слів патрульних, через кілька днів запрацює евакуатор, і автомобілі, які суттєво перешкоджатимуть руху, забиратимуть на штрафмайданчик.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 15
лучанка Показати IP 7 Жовтня 2016 09:35
типа на старому місці було де паркуватись! у сусідніх дворах не те, що заїхати - зайти не можна було! у нас ЗАВЖДИ ТАК - спочатку роблять, а потім - і потім. на жаль, теж не думають! можливо, просто НЕ ВМІЮТЬ ДУМАТИ ТІ, кого ми всі "ОБРАЛИ"! от і думайте хоч тепер, КОГО ПОТРІБНО обирати!
Лучанке до лучанка Показати IP 7 Жовтня 2016 11:31
Поддерживаю. Добавлю что возле ЦУМа тоже обещали парковку, но - не состоялось
подорожній Показати IP 7 Жовтня 2016 09:41
Якщо вже є такий візовий центр , то чому б його власникам не помістити оголошення про те ,що непотрібно їх клієнтам стояти на вулиці під приміщенням та мерзнути самим , при цьому заважаючи пішоходам. Запросити їх на чай за помірну ціну та повідомити ,що є туалет і можливість присісти та заповнити документи і так далі. Це ж ваш бізнес , шановні, то головою хоч трохи треба метикувати.
діловий до подорожній Показати IP 7 Жовтня 2016 10:08
стоять не клієнти, а "рішали" проблем, хочуть щось заробити на голому місці переманюванням клієнтів "візового центру", вони хочуть легкого заробітку на чужій інфраструктурі, а самим створити свій бізнес мозок не дозволяє.
Руслан до діловий Показати IP 17 Жовтня 2016 08:48
Ти -створювач власного бізнесу не позорся!
Всезнайко Показати IP 7 Жовтня 2016 09:49
Все через д*пу...
Іван Показати IP 7 Жовтня 2016 09:53
Ні, то не місць для паркування нема. То нема місця для розуму в головах відповідальних осіб з міської ради і візового центру. Я впевнений, що такий самий срач в них і вдома, і на робочому стол,і і всюди, за що вони беруться. Евакуйовувати треба не автомобілі, а дурних керівників. Бо вони вже місцеву дурь почали виносити на міжнародний рівень .
іванку - дурнику до Іван Показати IP 7 Жовтня 2016 14:50
де ти там срач побачив - фото в студію пліз?
сусід Показати IP 7 Жовтня 2016 10:10
гарний візовий центр, так, машин побільшало, але ніякого колапсу немає. хтось намагається роздути із мухи слона . всередені центру багато місця для усіх охочих і туалети також є. а на 2 поверсі незабаром відкриття великого кафе (принаймі реклама є). я задоволений таким центром
моя думка Показати IP 7 Жовтня 2016 10:22
При перенесенні Візового цетру думають, як завжди про себе, а про людей.... нас.... рать, і про тих про приїздає і про тих хто рядом проживає.
Заберіть хабарників Показати IP 7 Жовтня 2016 10:26
Як записатися на подачу документів? "No date(s) available for appointment at Польщі Луцьк" А у "помічників" візового центру чергу можна купити за 100-200 US гривень.
Лучанка Показати IP 7 Жовтня 2016 11:30
Такі всі круті чи інваліди позбирались, якби можна було, то б і в кабінети заїзджали. Переважна більшість клієнтів без машин, так що нічого обурюватись
Лучанка Показати IP 7 Жовтня 2016 11:31
Такі всі круті чи інваліди позбирались, якби можна було, то б і в кабінети заїзджали. Переважна більшість клієнтів без машин, так що нічого обурюватись
1234 Показати IP 7 Жовтня 2016 19:41
Біля кірхи -стогнали, що мало місця. На Дубнівський підвивали, що нема місця! А центрі - БЕЗКОШТОВНО (!) -є. Де ще так буває... На цьому творінні при будівництві висів паспорт : торгово-офісний центр. То це - нецільове використання приміщення ? Та й паркомісць там аж 5 (!).
набору цифр до 1234 Показати IP 7 Жовтня 2016 21:45
чи реально ти там візу оформляв? впевнений що ні, як і машини у тебе немає, так? і не збудував ти нічого кращого, тільки і можеш бруд лити із заздрощів... а може ми тебе мером оберемо і життя налагодиться?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus