USD 39.60 39.84
  • USD 39.60 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Влада на Волині не співпрацює з молоддю

18 Лютого 2014 15:31
У більшості районів області не працюють молодіжні громадські організації та дорадчі органи.

Про це йшлося під час засідання колегії у справах молоді та спорту Волинської облдержадміністрації, що відбулося 18 лютого.

Звернути увагу на молодіжну політику закликав працівників структурних підрозділів заступник начальника управління у справах молоді та спорту облдержадміністрації Ігор Дмитришин. З його слів, не діють або мало розвинуті молодіжні громадські організації в Іваничівському, Ківерцівському, Ковельському, Локачинському, Ратнівському та Старовижівському районах. В більшості районів та міст не створені зовсім або фактично не працюють дорадчі органи молодіжного спрямування. Відсутні заходи молодіжного спрямування у Володимир-Волинському, Іваничівському, Камінь-Каширському, Ковельському, Луцькому, Любешівському, Любомльському, Ратнівському, Рожищенському, Старовижівському та Турійському районах. В районах та містах області фактично відсутні молодіжні заходи, які носять обласний та всеукраїнський характер.

«Дивує те, що немає діалогу з молодіжними громадськими організаціями, немає дорадчих органів, робочої групи, координаційної ради, активу, який міг би обговорювати актуальні проблеми, генерувати ідеї. На половині територій можна сказати, що робота з молоддю відсутня. Сумно, що сьогодні ми бачимо певні ініціативи з боку окремих молодіжних організацій, які сьогодні на слуху і в області, і в Україні – радикальні настрої, заклики. Всю Україну вже обійшли назви «Білий молот», «Чорний вовк», нічого конструктивного вони не несуть, але вони ж організовувалися, знаходили однодумців. Це дуже турбує. Що ми можемо сьогодні запропонувати? Я не впевнений, що всі райони ведуть діалог зі студентським самоврядуванням. В кожному ліцеї є студентська рада, але чи є діалог?» - звернувся до присутніх перший заступник голови облдержадміністрації Олександр Курилюк.

З його слів, на фінансування молодіжних заходів у бюджеті Шацького району передбачили лише тисячу гривень, у Турійському районі – 4,7 тисячі, Старовижівському - 10 тисяч, Луцькому – 5 тисяч.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus