USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Влада обіцяє, а громадськість діє - військово-патріотичне виховання на Волині

10 Серпня 2015 14:11
Волинські владці дають обіцянки активно зайнятися військово-патріотичним вихованням молоді, щоправда, будуть це робити лише із 2016-го року. Натомість громадські активісти краю вже займаються цією справою й не один рік.

Під час відеоселекторної наради у голови облдержадміністрації Володимира Гунчика сьогодні, 10-го серпня, губернатор заявив, що виховуючи молодь, особливу увагу планують приділити сім’ям, які втратили на війні рідних.

«Програма військово-патріотичного виховання почне працювати вже з наступного року. Потрібно звернути особливу увагу на проблеми сімей військовослужбовців, на їхніх дітей, особливо на тих, у кого батьки не повернулися у сім’ю із зони бойових дій», - наголосив Гунчик.

Поки владці «наголошують» й розповідають наміри – громадські активісти Волині успішно виховують молодь краю.

Для прикладу, торік у Рожищенському районі старшокласників вчили вправлятись із автоматом Калашникова та надавати допомогу пораненим.

Вже цього року в Луцьку організували «школу молодого націоналіста». А в лісах Волині більше трьох сотень молодиків вивчали устрій та звичаї Української повстанської армії під час участі у Всеукраїнській спортивно-патріотичній грі «Звитяга-2015».

Також Інформаційне агентство Волинські Новини повідомляло, що в Луцьку відбулися заняття з військової підготовки «Рекрут».
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Редакція сайту прийняла рішення тимчасово закрити коментування під новинами, які стосуються військових подій на сході.
В Україні триває війна, зокрема інформаційна. Таким чином, ми не можемо допустити, щоб ресурс Інформаційного агентства Волинські Новини використовували як майданчик для дестабілізації ситуації.


Утім нам важлива думка нашого читача, тож запрошуємо до обговорення публікацій на сторінках агентства в соціальних мережах.




Система Orphus