USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

Власник: ТВі захопили рейдери. ДОКУМЕНТИ

23 Квітня 2013 14:40
Про рейдерське захоплення каналу «за допомогою силових структур» заявляє власник телеканалу ТВі Костянтин Кагаловський.

Про це пише «Українська правда» з посиланням на заяву Кагаловського.

За його словами, «класичне рейдерське захоплення каналу» здійснили за допомогою заступника з безпеки телеканалу Радченка, «який напередодні викрав статутні документи» ТВі.

Однак, за даними Кагаловського, юристи каналу заявляють, що в статутні документи не вносили жодних змін.

«Тому юридичних підстав про зміни власника не існує», - йдеться у заяві.

«Горезвісний Альтман канал фінансувати не буде, оскільки не має достатніх для цього ресурсів. Альтмана використовують якісь інші сили - які - поки не встановлено», - вважає Кагаловський.

Призначений Альтманом гендиректор Артем Шевченко призначив зустріч журналістського колективу на 15:00 Проте журналісти телеканалу планують провести зустріч раніше, в іншому місці.

Як відомо, раніше сайт каналу ТВі повідомив, що новим гендиректором телеканалу ТВі став Артем Шевченко, а новим інвестором – американський бізнесмен Олександр Альтман.

Із прес-служби ТВі також надійшли копії документів: Протоколу загальних зборів ТОВ «Телерадіосвіт» про призначення Артема Шевченка директором і про звільнення Наталії Катер.



Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus