USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.71 9.93

Вода у Світязі стала коричневою, - очевидці

13 Квітня 2017 16:32
Вода в озері Світязь стала коричнево-брудною.

Фото озера Світязь з невластивим для водойми кольором водизробили жителі села Світязь, пише Район.Шацьк.

«Отака водичка на нашому Світязі з боку урочища «Куточок рибалки». Нещодавно біля водойми почистили рови, однак немає ні шлюзу, ні відстійника, тож вся нечисть з полів: добрива, нітрати тощо стікають в озеро», - обурюються світязяни.

Втім, дехто зауважує, що селяни даремно переживають, оскільки колір води міг змінитися від опалого листя, решток очерету, і це тимчасове явище.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 8
Народна довіра Показати IP 13 Квітня 2017 17:45
ЖАХ !
Пройшло Показати IP 13 Квітня 2017 20:06
Ужас... де Екологи?
111 Показати IP 13 Квітня 2017 20:51
А чому ми тут не рівняємось на Європу? Чому не зберігаємо нашу унікальну природу? Чи все, що ми тільки вміємо вулиці перейменовувати та свята скасовувати? Ось цитата з реклами німецького корму для тварин, змушує задуматися про те, наскільки у нас з європейцями різний підхід до життя. "У нашій щоденній роботі ми постійно несемо відповідальність перед спільнотою, навколишнім середовищем та майбутніми поколіннями. Наші продукти виробляються виключно з використанням струму, добутого з відновлювальних джерел енергії, а наше власне під'єднання до залізниці робить можливим економію близько 5000 перевезень з допомогою автотранспорту. Таким чином ми розвантажуємо дороги та навколишнє середовище. У виробничому підрозділі в м. Кляйнхойбах (Німеччина) компанія «…» побудувала повністю автоматизований склад з дерева, а не із сталі. Крім того ми постійно слідкуємо за тим, щоб матеріали для упакування не були шкідливими для навколишнього середовища. Тому більшість наших продуктів залишають підприємство у паперових упаковках або пластикових мішках, які можуть бути переробленими." От дійсно приклад де ми, ди Європа.
Кхе до 111 Показати IP 13 Квітня 2017 22:10
Ви самі відповіли на своє запитання , так нажаль у нас вистачає мізків лише боротися з комунізмом якого вже як 27 років немає, співати і танцювати а все останнє по...р в тому числі і природа приклад тому Карпати, Маневичі (бурштин) тепер вже і Світязь. Білоруси от миють пісок а наші що а наші тільки ходять і обговорюють ....
Анонім Показати IP 13 Квітня 2017 22:05
ще з 5-10 років хазяйнування деб"луватих чинуш - і держава перетвориться на суцільну клоаку
Іван Показати IP 14 Квітня 2017 07:34
Такий колір води в Світязі кожної весни.
Немае влади Показати IP 16 Квітня 2017 13:45
Не буде країни
танафікзрада Показати IP 16 Квітня 2017 17:41
Я просто плакав )))) Особливо від комента "Не буде країни " То вершина ))))) Зраднюки геть з розуму посходили. А тепер по суті. Щовесни піднімаються грунтові води а також інтенсивно сходить сніг, потічки вимивають болотні води насичені гуміновими кислотами з торф"яників і ці потічки болотної коричневої води потрапляють в озеро. І так з року в рік,століттями. Чим більше снігу тим більше такої води потрапляє в озеро. Водна екосистема настільки сильна що вже за короткий час все переробляється і стабілізується. Хочеться матюкнутись але стримаюсь ))))

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus