USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Водій автобуса повернув дружині загиблого бійця половину вартості квитка

27 Грудня 2016 14:57
Дружині загиблого бійця з Луцька Світлані Климчук водій маршрутного автобуса «Дубно-Луцьк» з власної ініціативи повернув половину вартості квитка.

Про це написала сама Світлана у мережі Фейсбук.

Світлана Климчук - дружина Героя-айдарівця Сергія Климчука, який загинув два роки тому 17 серпня під час артилерійського обстрілу на Луганщині. У пам'ять про бійця зняли фільм.

Жінка була вражена тим, що водій, хоч вона і не просила, взяв з неї лише половину вартості проїзду. Тож лучанка вирішила розповісти про людяний вчинок водія соцмережі.

Довідково:

Сергій Климчук народився 19 березня 1969 року у селі Троянівка Маневицького району. Без батька залишилася донечка. Першу вищу освіту здобув у Волинському державному університеті імені Лесі Українки за спеціальністю – вчитель української мови та літератури (1994 рік), фах юриста, – закінчивши Інститут післядипломної освіти, (1998 рік).

Боєць «Айдару» працював юристом у Волинському обласному центрі з надання безоплатної правової допомоги. Свій патріотичний дух та бойову звитягу гартував у Козацькому Стрілецькому Братстві, членом якого був довгий час.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
1 Показати IP 27 Грудня 2016 16:03
Міг би і безкоштовно довезти, якщо зважити на те, що власником цього маршруту є Яцишин М.М., який працює з рідною сетрою загиблого Сергія Климчука.
до влади Показати IP 27 Грудня 2016 16:33
Розберіться з касиром Нововолинської автостанції. З нею у нас, у батьків загиблих, часто скандали. Вона дітям загиблих відмовляє в пільговому білеті, вимушені купляти за повну вартість. Останній раз таке трапилось 19 грудня, рейс Нововолинськ - Луцьк.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus