USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Водій маршрутки, що потрапила у ДТП на Гнідавській, - у реанімації

12 Червня 2017 12:24
Водій маршрутки, яка вчора потрапила у ДТП у Луцьку, - у тяжкому стані. Натомість, директор ПАТ "АТП 10 701" Сергій Дьомін каже, що однією із версій причини ДТП, є джип, що виїхав назустріч маршрутці. Але ця версія поки остаточно не підтверджена, інформує Конкурент.

Начальник управління транспорту та зв'язку Анатолій Миронюк розповів, що транспортний засіб № 9, який учора, 11 червня, втрапив у ДТП, належить до автопарку ПАТ "АТП 10701".

Зі слів Анатолія Миронюка, цьогоріч маршрутки цього перевізника раніше не потрапляли в ДТП. Наразі ж інформації щодо цієї дорожньо-транспортної пригоди є мало і працюють слідчі. Втім на засідання конкурсного комітету на визначення переможців щодо перевезення пасажирів інформацію з ДТП того чи іншого перевізника завжди беруть до уваги та розглядають.

Директор ПАТ "АТП 10701" Сергій Дьомін розповів, що є інформація, яка надійшла слідчому, який працює над цією справою, про те, що один зі свідків бачив, як назустріч водієві маршрутки № 9 виїхав джип, а тому водій змушений був повернути праворуч.

"Але чи воно дійсно так було – цього вам остаточно поки що ніхто не скаже. Тобто остаточного варіанту немає", – додав Сергій Дьомін.

На запитання, що буде з водієм, Сергій Дьомін відповів, що підприємство буде ухвалювати щодо нього рішення за результатами розслідування. Оскільки зараз головним є життя та здоров'я цього водія.

"По-перше, дай Боже йому здоров'я спочатку, бо він в реанімації лежить, і досить тяжкий стан у нього, а потім за результатами розслідування вже будемо дивитися. Бо ще ж невідомо, чи своїми діями він врятував людей від гіршого, чи навпаки завдав їм такої шкоди. Як будуть остаточні результати слідства, тоді будемо ухвалювати остаточне рішення", – сказав директор.

Зі слів перевізника, водій маршрутки № 9 – хороший працівник. Він 1994 року народження. Щодо його роботи до цього часу нарікань жодних не було. Що ж до відшкодувань витрат на лікування пасажирів, то перевізник зазначив, що є визначений механізм у державі, і оскільки ця маршрутка була застрахована, то всі витрати на лікування виплачує страхова компанія.

Також директор погодився прокоментувати і технічний стан транспортного засобу.

"У нас чітко визначено, що всі автобуси проходять вчасно техогляд, жодних затримок немає. Машини технічно справні, і жодних порушень щодо їх випуску на маршрут не було. Звісна річ, у тому, що так трапилось, є і дії водія, але чи вони були спричинені якимось фактором зовнішнім, що він був змушений це робити, або ж якісь інші обставини, поки що ми сказати однозначно не можемо", – зауважив Сергій Дьомін.

Він сказав, що автобус був технічно справний. Втім зараз він є опечатаний слідчим, і щось конкретне можна буде сказати про його стан уже після того, як його огляне експерт. Сьогодні ж на маршрут вийшов автобус, який був у резерві підприємства.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 10
Лучанин Показати IP 12 Червня 2017 12:46
Вперше бачу адекватні коментарі керівництва. Щодо справності маршруток, то тут я більше впевнений що абсолютно всі є несправними, аніж справними. Є машини в яких одна половина підлоги гуляє віносно іншої, амортизатори в більшості машин несправні. Ріжучі вухо звуки при гальмуванні свідчать про неякісний матеріал гальмівних накладок та про вироботку барабанів, тобто належне технічне обслуговування не проводиться, а саме це є вже несправністю яка може призвести до аварії і такі машини не повинні випускатися на маршрут. Я мовчу про сидіння, непрацюючі двері, кнопки виклику водія тощо. питання не тільки до цього підприємства, а взагалі до всіх, включаючи ЛПЕ.
Житель міста до Лучанин Показати IP 13 Червня 2017 22:56
Правду говорите!Сьогодні проводила дитину в село,він говорить мам, глянь яка резина!Вона така лиса,що жах!Маршрутка Торчинська!Такі ж самі на Київ їздять,то про що тут говорити!
Пасажир (добре що не Показати IP 12 Червня 2017 12:59
А до кого з працівників перевізника у нього були нарікання? Я думаю ні до кого! І як ці "грати" які їздять проходять техогляд...всі прекрасно знають як, і він в першу чергу! І ці байки про джип...я думаю, що джип ще й на шитовських чи польських номерах був??? Питання! Чому водій їхав так швидко, що аж таке зробилось з маршуткою???
Лучанин до Пасажир (добре що не Показати IP 12 Червня 2017 16:25
Бо це Гнідава, там пряма дорога, і аварії там рідко бувають, тому можна і розігнатись, в межах дозволеного.
К. лучанин Показати IP 12 Червня 2017 14:19
ДО ЛУЧАНИНА РЕПЛІКА: "Бачити адекватні" коментарі ти не можеш по тій простій причині що їх БАЧИТИ НЕМОЖЛИВО!! Пишіть грамотно. Що означає АДЕКВАТНІ, як це розуміється? Країну замолонило слово АДЕКВАТН-ИЙ (...- НІ ) і його вживають де попало, через слово, як нещодавно було вживане "ТІПА" і "КОРОЧЄ". Ще немає заключення експертів , а ти вже у чомусь "впевнений". А про пошкодження (розмалюванням, порізами і т.п.) сидінь пасажирами , особливо МОЛОДНЯКОМ ЕУРОПЕЙСЬКИМ, ти нічого не хочеш сказати?
Роман Показати IP 12 Червня 2017 15:01
Що заважає власникам маршруток купити китайських відеореєстраторів в кожну маршрутку??? І питаннь при подібних ситуаціях стане менше.
GLK до Роман Показати IP 12 Червня 2017 16:43
Бо власники жлоби, вони лампочок не куплять і фари позгнивали що не видно нічого ввечері, а ви ще за реєстратори говорите)))
Дуда Показати IP 13 Червня 2017 12:36
Пустити в Луцьку трамваї і все буде ґаразд!
Тож Показати IP 13 Червня 2017 15:41
ви всі погодились на плату в 4 грн., вас нагнули, ак ви мовчки стали раком, то й насолоджуйтесь тепер покращеним сервісом і якістю перевезень, які вам обіцяли за умови підняття ціни.
Микола Показати IP 16 Серпня 2017 01:57
Міська рада ліпше купила тролейбуси ,а цих клятих перевізників розігнала .Цей металолом на колесах/після відміни дозволів і ліцензій ніхто не купить т як автобус тільки в металобрухт прийдеться здовати/травмує сотні Лучан -міськвідліл мовчить по перше. По друге 2 лікарня "комуналка "теж підприємство не даремно їх травмованих виписує не лікує а поскоріше на 7-10 день після аварій для галочки і все шито крито ніхто не лежав 21 день .Тобто травмованих не має всі вилікувались і нібито вже "грають у футбол".

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus