USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Водій тримав лучан у замкненій маршрутці на шиномонтажі

6 Грудня 2017 12:32
Водій луцької маршрутки №23, не висадивши пасажирів, заїхав з ними на шиномонтаж та протримав людей 10 хвилин у замкненому транспортному засобі.

Про це у Фейсбук написала Інна Сайчук-Шипа.

Зі слів лучанки, горе-водій облаяв пасажирів, які зробили йому зауваження. Крім того, виїжджаючи з шиномонтажу, маршрутка ледь не влетіла у легковик. А наостанок одній із пасажирок маршрутник показав дулю.

«Водій маршрутки №23 заїхав з пасажирами на шиномонтаж (до кінцевої зупинки десь 300м, біля цукрового заводу), нічого не сказавши вийшов, двері не відкрив. Поки щось там собі робив, пройшло хвилин 10. Пасажири зробили зауваження, що можна було хоча б попередити людей про свої дії, дехто за цей час міг бути вже вдома. На це водій почав кричати, що це не наша справа, що він робить, що ми задаємо йому дебільні питання, і взагалі пішли ви всі на*й, при цьому летів по дорозі як шалений, кричав доки всі не вийшли. При виїзді з шиномонтажа мало не влупився у легковик. А одній із пасажирок при виході закрутив дулю, бо вона посміла подивитись на номер», - йдеться у дописі лучанки.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Сусід Показати IP 6 Грудня 2017 13:09
Сам директор АТП СДьомін був за рульом.
Житель міста Показати IP 6 Грудня 2017 20:32
КОЗЕЛ Мене сьогодні за зупинкою кривий вал,облив мене з ніг до голови,летів на такій швидкості,що жесть,я була з дитиною на руках,ще й прихвопіла,а вийти потрібно було терміново,і через того дибіла змушена була їхати назад додому! Коли на них знайдеться якась управа!!!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus