USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.75 9.90

«Привезите, ребята, хлеба». Гумконвої з Волині на Донеччину

17 Лютого 2015 17:02
Волиняни збирають продукти харчування й везуть їх своїм голодуючим побратимам у зону АТО фурами. Долучаються до цього як бізнесмени, так і прості селяни.

Зі слів директора департаменту агропромислового розвитку Волинської облдержадміністрації Юрія Горбенка, одна машина виїхала вчора, а сьогодні, 17-го лютого, готується вже наступний вантаж.

«Учора двадцятитонна фура поїхала. Її зібрали Локачинські аграрії та селяни. Цього тижня ще Горохівчани мають завершити формування вантажу. Минулого тижня теж одна фура поїхала. Біда в людей, люди їсти хочуть, живуть там побиті, розбиті, треба допомагати, й волиняни це розуміють та роблять добру справу. Що ж тут говорити, коли дзвонить заступник голови Донецької облдержадміністрації й просить «привезите, ребята, хлеба», то зрозуміло що у них там коїться», – розповідає для читачів Інформаційного агентства Волинські Новини Юрій Горбенко.
Зі слів чиновника, харчову допомогу везуть в Донецьку облдержадміністрацію, а там вже місцеві посадовці вирішують, куди необхідно направити продукти харчування першочергово.

У машинах волиняни везуть на схід консерви рибні, олію, солодощі, картоплю, цибулю, капусту, цукор, борошно, часник, моркву, буряк, макарони, жир, крупи, сало, консервацію, тушонки.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Редакція сайту прийняла рішення тимчасово закрити коментування під новинами, які стосуються військових подій на сході.
В Україні триває війна, зокрема інформаційна. Таким чином, ми не можемо допустити, щоб ресурс Інформаційного агентства Волинські Новини використовували як майданчик для дестабілізації ситуації.


Утім нам важлива думка нашого читача, тож запрошуємо до обговорення публікацій на сторінках агентства в соціальних мережах.




Система Orphus