USD 39.73 40.00
  • USD 39.73 40.00
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.76 9.92

«Волинь» поступилася молдавському «Шерифу»

23 Лютого 2013 08:48
Луцька «Волинь» програла контрольний подинок на третьому тренувальному збору молдавському «Шерифу» з рахунком 1:2. Матч відбувся 22 лютого у турецькому Белеку.

Про це йдеться на офіційному сайті ФК «Волинь».

Склад «Волині»: Літовченко – Сімінін (Насонов, 73), Шандрук, Ілієв, Занєв - Ізворану, Бікфалві – Лопес (Овонікоко, 73), Пилипчук, Савич - Суботич.
Голи: Суботич (57) - Станоєвич (41, 62).


Так, «Волинь» почала гру дуже потужно, адже у лучан виходило практично усе. На 5-й хвилині Савич в дотик пробивав після комбінації Занєва і Пилипчука на лівому фланзі, але воротар виручив.

Увімкнулися обидва фланги атаки «Волині», які періодично почали заробляти кутові біля воріт двометрового Дмитра Стражили. Кіпер молдаван виручив і після потужного пострілу Лопеса лівою ногою і лівий кут, і після кількох ударів Бікфалві. А от після штрафного Еріка воротар не зумів зафіксувати м’яча і практично викотив його під удар Суботичу, який кинувся на добивання, але Даніель з шести метрів пробив значно вище.

Тільки в останній третині першого тайму «Шериф» відвів гру від своїх воріт, хоча на 38-й хвилині Стражило знов рятує свою команду після «гармати» Бікфалві.

Утім, на перерву команди пішли за переваги молдавської команди. Під час контратаки «Шерифа» сфолив Ілієв і серб Станоєвич пробив і «стінку», і нижній кут воріт Сергія Літовченка – 0:1.

Другий тайм почався із сумбуру в атаці «Волині», який, втім, швидко минув і трансформувався в кілька небезпечних флангових атак. Спочатку можна було б і пенальті ставити за фол проти Суботича в штрафній. Але арбітр був іншої думки. «Хрестоносці» своєю старанністю таки добилися взяття воріт. На 57-й хвилині пройшла затяжна атака лучан, під час якої м’яч «гуляв» із фланга на фланг. Закінчилося все прострілом Занєва на дальню штангу, де чатував Суботич – 1:1.

На жаль, дуже швидко лучани ще раз пропустили. За добрих тридцят метрів порушив правила Лопес і Станоєвич феєричним ударом у дальній кут зробив дубль – 1:2.

Після цього «Шериф» умисно повністю віддав територію лучанам чи не в повному складі, відійшовши в оборону. «Волинь» штурмувала ворота суперника. Найкращий момент, аби зрівняти рахунок створив Пилипчук. Сергій взяв гру на себе, але його постріл у дальній кут із 20 метрів був зовсім трохи неточним.
Отож, перша поразка на заключному зборі в Белеку.
У суботу «Волинь» зіграє о 17.30 із гродненським «Німаном».
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus