USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Волинян просять бойкотувати російські товари

2 Жовтня 2014 07:00
Підприємців Володимира-Волинського просять бойкотувати російські товари.

30 вересня 2014 року під час засідання Володимир-Волинського осередку громадської організації «Союз споживачів України» прийняли звернення до власників торгових закладів міста із проханням забезпечити маркування російських товарів. Таким чином у княжому місті вирішили приєднатися до всеукраїнської акції з бойкоту товарів країни-окупанта.

«Ніхто ще донедавна й подумати не міг, що на долю нашого покоління випаде сувора війна. Тоді, як багато наших співвітчизників зі зброєю у руках, ризикуючи власним життям, захищають Україну, кожен з нас може долучитись до такого захисту використавши свою «зброю». Одним із її видів є акція, спрямована на бойкот російських товарів, що триває у багатьох українських містах. Купуючи продукцію українських виробників, а також тих країн, що подають нам руку допомоги у найважчий для нас час, ми мимоволі зміцнюємо їхню економічну силу, а економіку Росії - послаблюємо», – йдеться у зверненні.

Володимир-Волинський осередок Всеукраїнської громадської організації «Союз споживачів України» просить торгові заклади підтримати громадську ініціативу: забезпечити позначення українських та російських товарів відповідним маркуванням та, за можливістю, виділити товари в окремі групи, вказавши код виробника на полицях.

Варто зауважити, що у найбільших супермаркетах Володимира-Волинського товари з Росії відповідними позначками ніхто не маркує.

Нагадаємо, Інформаційне агентство Волинські Новини повідомляло, що луцьких підприємців зобов'язали маркувати російське.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 9
патрiот Показати IP 2 Жовтня 2014 07:33
Якого милого?
Анонім Показати IP 2 Жовтня 2014 07:49
А в першу чергу бойкотувати нафту та газ.
розум Показати IP 2 Жовтня 2014 08:14
Купляти треба не за територіальну приналежність товару, а за його якість. І коли ми вже порозумнішаємо.
факт Показати IP 2 Жовтня 2014 08:24
Тишком-нишком а своя влада і НБУ витворяють що хочуть: "Украинцам запретили свободно пользоваться зарплатными карточками, а также счетами, на которые начисляются стипендии, пенсии, выплаты на детей и другие социальные выплаты. Об этом говорится в письме Нацбанка №25-110/55892, разосланном сегодня по банковской системе. Стало модно в последнее время: люди все реже встречаются для передачи денег друг другу, а пополняют счет товарища в ближайшем платежном терминале наличными или перебрасывают ему средства через сайт банка (посредством систем интернет-банкинга). В нацбанковском документе объясняется: новые ограничения — не личная прихоть НБУ, а лишь выполнение требований новой редакции Налогового кодекса, которая вступила в силу с 1 августа 2014 г. Этим документом введено налогообложение доходов, полученных от депозитов — 15% от начисленных банком процентов. В понятие «депозиты» чиновники вкладывают все счета — текущие и карточные в том числе. _____________________________________ Самі своїх людей принижують всім чим можна! Будуть вам вибори плят...!!!
... Показати IP 2 Жовтня 2014 08:26
«Любые поступления на счет, кроме зарплат пенсий и стипендий, фактически, запрещены. Человек не сможет получить перевод по номеру своей зарплатной карты от третьих лиц. Если такой перевод денег все-таки состоится, то средства попадут на счет невыясненных платежей, и разбираться с ними банку придется в ручном режиме. Обзванивая клиентов. Вполне вероятно, что в ближайшее время начнет возникать множество проблемных ситуаций»
Покупець Показати IP 2 Жовтня 2014 09:52
Якби ще на ринках їх маркували...бо купила днями "Ліптон" у пірамідках :-(
читачка до Покупець Показати IP 2 Жовтня 2014 10:20
то занесіть і віддайте!!! Газ в трубі теж перекрийте. Не треба соромитись. ЄС впоміч.
Покупець до читачка Показати IP 2 Жовтня 2014 12:14
А практичні рекомендації по перекриванню газу надасте??
патрiот Показати IP 2 Жовтня 2014 10:45
Все! Газом не користуюсь! Я свiдомий!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus