USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.80 9.95

Волинянка врятувала сина і батька з машини, що тонула

10 Вересня 2014 18:37
Син з батьком ледь не втонули у Турському каналі.

Володимир, який проживає у невеличкому селі Замучениця Самари-Оріхівської сільської ради на Ратнівщині, разом з трирічним сином Стасом автомобілем «Фольксваген-Пасат» їхали понад глибоким і повноводим Турським каналом. Цією дорогою їздять односельчани, жителі сусідніх сіл лише на поле і з поля. Хлопчик пожурився батькові, що в очі світить сонце і він хоче спати. Про це інформує Вісник.

Володимир повернувся до нього, аби поправити сидіння, щоб Стасик зручніше вмостився для сну - машину швидко крутонуто у бік каналу і вона опинилася у воді. Саме в цей час тією дорогою з поля йшла Юлія Шнайдер - секретар Самари-Оріхівського НВК, і почула, як щось хлюпнуло в каналі. Глянула, а в ньому - машина. Інтуїція підказала, що вона тут опинилася не так давно, інакше по селу вже пішов би слух про ДТП. Спустилася вниз і почула: «Допоможіть!». Передні дверцята уже не відкривалися - їх «засмоктало» водою. Кинулася до задніх. Відкрила їх і витягла переляканого Стаса. Батько зміг вибратися сам.

До речі, у сім'ї Володимира - Стас - єдиний син. Як батькові, так і сину пощастило, що саме в ту хвилину, дорогою йшла Юлія Федорівна і не розгубилася. Інакше ... бути б біді.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Волинь Показати IP 10 Вересня 2014 20:56
Людська безпечність приводить до багатьох бід. Коли бачу , як на світлофорі мами з дітьми на руках "пруть" на червоне світло, стає страшно .

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus