USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Волинянці, яка сама виховує двох маленьких дітей, збирають гроші на лікування

27 Травня 2019 18:55
Юля Потисюк з Турійського району, яка самотужки виховує двох маленьких доньок, пережила зупинку серця, кому, трахеостому. Наразі жінка перебуває на реабілітацію в Польщі, на лікування необхідні чималі кошти.

Із закликом про допомогу звернулася подруга Юлі Тетяна Шабанська.

Внаслідок атеросклерозу судин головного мозку Юля пережила тривалу кому і зараз не може розмовляти, самостійно харчуватися та ходити.

З 12 березня 2019 року Юля знаходиться на реабілітації в Польщі Dom Seniora " Golebi Dwor" " WI-KA" Spolka z.o.o. Реабілітація дає позитивну динаміку, волинянка сама дихає, ковтає, сміється,реагує на звуки.

Орієнтована вартість реабілітації 122 500 грн на місяць та додатково потрібно сплачувати за лікування, медикаменти, засоби гігієни для догляду за лежачими хворими, харчування, так як у Юлі гастростома та інше. Щонайменше потрібно пройти 2-3 курси реабілітації.

«За допомогою небайдужих людей ми вже зібрали частину суми, але цього дуже мало, я вимушена знов просити допомоги у вас. Понад усе ми хочемо, аби наша донька одужала і сподіваємось на допомогу небайдужих. Не лишайтесь осторонь», – звертаються за допомогою до небайдужих рідні жінки.

Зі слів подруги, лікарі пропонують поставити Юлі баклофенову помпу. На жаль, таку операцію в Україні не проводять, проте можуть зробити у Польщі й коштує вона дуже дорого. У батьків жінки немає таких коштів, та й мама Юлі поки не наважується на нову операцію.

Рахунок у ПриватБанку, на який можна переказати кошти для порятунку Юлі, відкритий на ім’я її тата - Потисюк Микола Сергійович: 4731 2191 1712 6767.

Для переказів з-за кордону відкритий валютний рахунок в Приват Банку в євро на ім’я подруги дитинства Юлі – Шабанська Тетяна Леонідівна: 5168 7573 9219 8935.

Для більш детальної інформації звертайтесь за телефоном: 097 546 8263 (тато Микола Потисюк).
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
Упс! Показати IP 3 Квітня 2019 11:51
Оце так життя випробовує жінку...
Viking Показати IP 27 Травня 2019 23:00
Молодці поляки , нехай за гроші , але надають лікування. В нас на Волині, в селі Світязь є шикарний будинок лікаря Казявкіна, в якому він роками не живе, там тільки прислуга доглядає за кониками поні, але йому мабуть, нема діла до бідних пацієнтів з Волині, яким він, мля, міг би, надати посильну допомогу безкоштовно. Тим більше в такій, дуже скрутній ситуації. Не зміг не скинути сьогодні, нехай не дуже суттєву суму, на картку батька цієї жінки, але думаю, Казявкіну нічого було би не варто, надати цій жіночці необхідну допомогу. Не хай виздоровлює, і нехай у дітей буде мама, доки вони самі не стануть на ноги, і зможуть самостійно їй допомагати !
небайдужий Показати IP 28 Травня 2019 10:58
Сидори, Жуковичі та інші "вельмишановні" лікарі відгукніться, чи ви віддавати не вмієте, а тільки брати

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus