USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.75 9.94

Волинські бійці АТО реабілітовуються у Карпатах

14 Травня 2015 10:10
Стартував 10-ий медико-психологічний проект «Зігрій душу». Цього разу чоловіки, які повернулися з зони АТО, поїхали у Карпати. Про це повідомляють у прес-службі Фонду Ігоря Палиці «Новий Луцьк».

Спільними зусиллями Ковельського центру допомоги 51 ОМБР, психологів Олени Звєрєвої та Олени Тарасюк, художниці Тетяни Мялковської, волонтера Анни Лисакової при фінансовій підтримці Фонду «Новий Луцьк» 10-ий заїзд проекту «Зігрій душу» розпочався у Еко-Курорті «Ізкі».

Психологічну допомогу отримають 16 волинян. Під час 9-го заїзду проекту, який, варто зауважити, теж відбувався у Карпатах, у Буковелі, реабілітацію пройшло 18 бійців Волині.

У програмі реабілітації на чоловіків чекає апе-терапія (лікування бджолами) та іпо-терапія (реабілітаційний контакт з кіньми). Також, окрім надання психологічної підтримки, постійної роботи психологів, хлопці зможуть відвідати лазню, гірську річку, посидіти біля ватри, поїхати до озера Синевір. Окрім того, у рамках проекту передбачене спілкування зі священником, отцем Ярославом.



Нагадаємо, Інформаційне агентство Волинські Новини повідомляло, що 8-ий заїзд проекту відбувся на базі санаторію «Пролісок», що у селі Грем'яче Ківерцівського району. Тоді реабілітацію пройшли 15 волинян.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus