USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.94

Волиняни можуть лишитися без скрапленого газу – закінчується

6 Серпня 2015 15:10
Останній аукціон з продажу скрапленого газу відбувся 25-го березня. З того часу ПАТ «Волиньгаз» не має можливості закупити блакитне паливо.

Про це йшлося під час прес-конференції керівництва ПАТ «Волиньгаз» на тему: «Підготовка до опалювального сезону на Волині на межі зриву» сьогодні, 6-го липня.

Зі слів голови правління ПАТ «Волиньгаз» Мирослава Короті без роботи можуть лишитися і 80 працівників компанії.

«Останній спеціалізований аукціон був 25-го березня. Тоді ми закупили 160 тонн, а це забезпечує потреби населення на 1.5-2 місяці. Зараз доводиться звільняти працівників. У нас до цієї роботи раніше були задіяні 80 людей, фактично ми їх усіх вже попереджуємо про скорочення. Вже 4 місяць скраплений газ ми не постачаємо і повідомляємо про ці проблеми населення», - говорить керівник ПАТ «Волиньгаз».

ЧИТАТИ ЩЕ: РОСІЙСЬКИЙ «ГАЗОВИЙ ЗАШМОРГ»: ПРИКЛАД ВОЛИНІ

З його слів, найбільше волиняни купували скраплений газ у тих районах і селах, які ще не газифіковані, а це Маневиччина, Любомильщина та Шацький район. Остання ціна була - 220 гривень.

Зауважимо, що у ПАТ «Волиньгаз» говорять про можливий зрив опалювального сезону та зупинку роботи, мовляв, з липня не отримують коштів із банківського рахунку, окрім того, розрахунок населення за послуги «Волиньгазу» - критичний.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 8
а дрова+торф Показати IP 6 Серпня 2015 17:08
а сонячні батареі чи інші перевагі европейського спосібу життя невже нам не допоможуть.хай ті що наживаются на евромайдані куплять нам по котлу нормальному замість газового та перестануть продавати задаром єлектрику европейцям.ті також можуть буржуйкі встановити в кожній оселі раз знову рвутся на схід до ватників.подивітся як люди в кузнецевску живуть без газу та короті
Лучанин до а дрова+торф Показати IP 6 Серпня 2015 20:29
Подивися як люди в Європі живуть і які податки платять, і на свої зароблені котли купують. Працюй, заробляй і купуй! Хто тобі не дає? Чи тільки вмієш, що язиком молоти?))))
любомильський Показати IP 6 Серпня 2015 17:30
Наконец то я смогу газ в баллонах с Польши возить.Там газом торгуют в каждом села любой предприниматель.Слава Украине!
Толя Показати IP 6 Серпня 2015 18:06
Коротя з Тимчишаками - терпіння волинян закінчиться швидше...
Ну ну до Толя Показати IP 6 Серпня 2015 20:32
Ти б подякував тим Коротям і Тимчишакам, що вони хоч щось роблять, щоб в тебе взимку тепло було, а не сидять склавши руки.
лучанину Показати IP 6 Серпня 2015 21:30
а як саме заробляти контрабас через кордон совати чи завода вкрасти в громади.заробляють ті в кого тато був комунист та збагатилися за рахунок майна людей які на тих комуняк ішачили
Лучанка до лучанину Показати IP 7 Серпня 2015 00:49
А крім "контрабасу" в голові нічого нема? Одна полова, як я розумію) Більше ні до чого не додумався, знання "на таможні" закінчились)))
Брикет Показати IP 6 Серпня 2015 23:21
Сеня добиває рештки того що це якось крутилось

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus