USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.75 9.94

Волинянин змусив луганських міліціонерів підняти український прапор

16 Червня 2014 17:48
Над райвідділом Новоайдарівської міліції на Луганщині – український прапор. Не обійшлося тут без участі волинян.

Про це стало відомо під час прес-конференції заступника голови обласної ради Ігоря Гузя сьогодні, 16 червня.

Нагадаємо, депутат повернувся із бази дислокації добровольчого батальйону «Айдар», у складі якого перебуває близько півсотні волинян. Саме цей батальйон днями звільняв місто Щастя від терористів. До слова, один із волинських добровольців – поранений.

Крім того, бійці батальйону, каже депутат, навідалися до Новоайдарівського райвідділу міліції. Після візиту бійців, зокрема, завдяки одному з волинян, на будівлі замайорів український прапор, розповідає він.

Крім того, депутат поспілкувався й з місцевими мешканцями. Каже, майже в усіх селах – україномовне населення. Та чимало луганчан вважають, що на Майдані стояли наркомани, за гроші, що все це фінансували американці тощо. Також вони не вірять, що до війська добровольці йдуть воювати за 2 тисячі гривень, вважають, що ті служать за великі гроші.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 21
Думка Показати IP 16 Червня 2014 17:54
"Також вони не вірять, що до війська добровольці йдуть воювати за 2 тисячі гривень, вважають, що ті служать за великі гроші."-, а в примусову мобілізіцію вони вірять?
Дончанин до Думка Показати IP 16 Червня 2014 18:03
Согласуй понятия "добровольці" и "примусова мобілізіція". Ведь речь идет о "добровольческом батальйоні «Айдар»".
Думка до Дончанин Показати IP 16 Червня 2014 18:10
коментар було видалено
Дончанин до Думка Показати IP 16 Червня 2014 18:13
Принято, понято.
Алєня Кабаєва до Дончанин Показати IP 16 Червня 2014 23:58
Согласовать или сравнить? Посмотри словарь Ожегова, недоакадемик недодуманной недореспублики недообустройства недорусского недогосударства недороссии. И в этом - вся ваша суть, недо...умки
Патріот Показати IP 16 Червня 2014 17:57
може це гузю приснилося!
Ще більший патріот Показати IP 16 Червня 2014 18:05
Тут Гузь правий: за великі гроші і він би пішов до армії, але поки що він "повинен" перебувати за "малі" гроші на своєму робочому місці. Бо принциповий!
не словом а ділом до Ще більший патріот Показати IP 16 Червня 2014 18:38
Не малі гроші він за наш рахунок на своїй посаді отримує, а ефективності його роботи НОЛЬ!!! А що це сьогодні з одної його пресухи і стільки інфи нарізали ніби то він воював, прапор піднімав, Донбас звільняв... не багато честі для такого "керовника"?!
майя Показати IP 16 Червня 2014 19:32
Бидло є бидло, незалежно від мови!...
бандеракам Показати IP 16 Червня 2014 20:55
Менше б туди їхали западенці і вчили східняків як жити то і такої ненависті небулоб. Терпер та ненависть між регіонами буде ще більша. Про яку єдність ми говоримо, західняків нехватить щоб на сході контролювати порядок. На сході проживає народ з проросійськими цінностями а не бандерівськими як на заході. Західняки самі ж почли громадянську ворожнечу.
питання до бандеракам Показати IP 16 Червня 2014 21:09
А що ти паморок називаеш 'проросійськими цінностями'? Тероризм? Колорадський сепаратизм? Рашизм?
бандеракам до питання Показати IP 16 Червня 2014 23:11
коментар було видалено
Анонім до бандеракам Показати IP 16 Червня 2014 23:38
раджу хоча б пройти повторно початкову школу з правопису, а потім вже висловлювати свої роздуми на тему людських цінностей в письмовій формі
бандеракам до Анонім Показати IP 17 Червня 2014 00:03
коментар було видалено
Ценності до бандеракам Показати IP 17 Червня 2014 00:53
Был период когда все избы Московии, особенно деревенские, были исключительно курными. Сей факт не был признаком поголовной тупости московитов, были на то и другие причины. Дело в том, что во времена вхождения Московии в Алтын-Орду ясак собирался зимой. Припасы все были собраны, замерзали реки и болота и по лесу никто не шарился, все сидели дома. Если в деревне все избы были курными, её не выдавали стройные струи дымов идущие из печных труб и видные на большие расстояния. Это также выручало иногда и от набегов нередких в те времена. Курные избы имели ещё некоторые плюсы. Дым имел антисептические свойства, что в условиях тогдашней гигиены как-то улучшало положение. Дым угнетал моль и кровососущих паразитов. Дров нужно было меньше. Но за первую же зиму свежесрубленная изба изнутри становилась полностью чёрной. Запах дыма был во всём. Ещё на запах жилища влияла пища. Что тогда в Московии было пищей? Лесные ягоды, грибы. Но это не основа рациона. Огородничество обуславливалось климатом и кислыми лесными грунтами плохо подходящими для огородничества. Про картофель тогда ещё не знали. Основными культурами были репа, капуста, немного позже свекла, из злаковых ячмень и рожь. Среди немногочисленной живности доминировала коза. Только коза могла питаться исключительно подпеском и кустами. Она давала молоко, мясо и шкуру, из которой шили тулупы, шапки и рукавици. Репу сегодня найти очень трудно. Дело в том, что разрезанным этот корнеплод издаёт резкий запах напоминающий фекальный. Её ели в сыром виде и в виде яств специально приготовленных. Такой же запах шел изо рта. Тут же в избе стояла кадка с кислой капустой. Её аромат тоже нельзя было не заметить. Никак нельзя было обойтись без кадки со всегда зреющей брагой стоящей возле печи. На печи же сушились портянки, лапти и другая промокшая одежда. Капуста, репа, ржаной хлеб и брага были основой рациона. После трапезы былообязательным мощное и частое газопускание. Ещё в морозы в избу бралась мелкая живность. Коза не кошка и не собака, дрессуре плохо поддаётся, поэтому испражняется и мочится где стоит. Зимой избу не проветривали. Вся гамма мощных и стойких ароматов въедалась в одежду, волосы, в кожу и во все вещи находящиеся в избе. Когда московит восклицал радостно придя куда-то: «здесь русский дух, здесь Русью пахнет!», это не значило что ему нравились запахи. Он радовался от того, что попал к своим, что его с его специфической космогонией здесь поймут. Если бы пахло не так, то могли бы и не понять. Выражение «загадочная русская душа» далеко не поэтическое преувеличение. Иногда московиты воспринимались вообще как марсиане. К примеру в той же Европе даже персидское посольство воспринималась менее странным чем московское. Вот поэтому когда житель Руси-Украины впервые назвал московита кацапом то не только внешний вид был тому причиной, тут сыграл свою партию и резкий запах московита схожий с резким козлиным запахом.
бандеракам до Ценності Показати IP 18 Червня 2014 01:42
Про українців теж можна багато таких казок розповідати, неварто тратити на них час. Українці в багатьох країнах затребувані люди та і в самій Росії працює 3 міліони українських громадян. От тільки в Україні вміють один одного гризти. В Іспанії легше з іспанцем домовитися чим з земляком українцем. Шо поробиш в українців ментальність азіатів а то й африканців. Хворим на русофобію потрібно лікуватись, відхилення від норми це погано. Мені тебе шкода ти насправді "бідна" людина.
Волинянин до бандеракам Показати IP 18 Червня 2014 12:43
Для "бандерика" і всіх тих кого Боженько обділив розумом! За всі роки незалежності Україною керували виключно вихідці, а особливо "проффесор", зі Сходу. І це гробане сімейство ще б довго знущалось з українського народу, якби не студенти і люди з Західної України. А що ти даун знаєш про "бандерівців", може назовеш хоча одну країну яку вони захопили, чи за що вони боролись, напевне знаючи, що їх всіх знищать.Вони хотіли одного, позбутися ярма надітого на народ України москалями, що і на сьогодняшній день є актуально!
бандеракам до Волинянин Показати IP 18 Червня 2014 14:24
За 20 років Незалежності при владі було також багато західняків, зокрема Кравчук, Литвин, Сивульський, Луценко, Мартинюк, Герман, Яценюк і багато інших. Так шо нетреба розповідати байки що керували одні східняки. Немає країни де небулоб українських емігрантів а найбільше серед емігрантів це західняків. В Канаді українська діаспора вимагає надання українській мові статусу третьої державної мови і вона добється свого то чому в Україні російска громада неможе отримати такий статус для російскої. Західняки це агресивні люди які постійно тільки і вміють розпалювати ворожнечу, навіть в українському середовищі за кордоном західняки постійно створюють якісь склоки. Так само в Україні західняки ніяк неможуть зрозуміти шо Україна ніколи небуде похожа на Західну Україну тому що український народ по своїй ментальності це православний народ в якого соціокультурні цінності дуже сильно відрізняються від ментальності наприклад іспанців чи поляків. Україна дуже різна по складу населення і це потрібно зрозуміти. Що стосується скинутого ярма, то якби не ті східняки то Україна в 1991 році не проголосила незалежність. Ти сам признаєш що насьогодні є актуальним збереження незалежності. А от втратити ми її можемо якраз через таких західняків як тягнибок, фярійон, яценюк, махніцький, дещиця, кубів. За три місяці галицьке лобі при владі розкалило так обстановку що тепер Порошенку потрібні роки щоб врегулювати політичну обстановку. Знаєш в радянські часи у 80 роках діти випускники з західної України які немали з чого давати взяток іздили поступати і вчитися до східної, центральної України а то і в Росію, Білорусію тільки по тій причині що там небрали хабарів бо на західній Україні без хабаря неможливо було поступити у ВУЗ. Непотрібно демонструвати свою виключно шляхетну ментальність западенця тому що за шляхетністю не завжди криється порядність. Я тобі точно так само можу сказати а шо ти знаєш про "москалів" в хорошому розумінні цього слова. Шевченко не став би великим поетом якщоб не "москалі", Україна не проголосила б незалежність якби "москалі" не позавойовували колись українські землі та нерозвалили СРСР і т.д. І на останок про сімейство, ну і що скинули ви сімейство яника а тепер маєте сімейство коломойського який недавно отримав з бюджету 4 міліарди коштів НБУ на рефінансування приватбанку. Хіба це не то саме, за шо боролись на то і напоролись.
Колік Показати IP 16 Червня 2014 21:28
Приїхав Гузь і заставив підняти український прапор! Як жити далі без гузя?
малий Показати IP 17 Червня 2014 04:05
Слава гузьнові! Слава визволителеві!. Слава чму смідинському!
Лучанка Показати IP 17 Червня 2014 08:49
задрочив уже той гудзь. тошнотна людина. визволитель ти наш. тр1пло а не чолов1к.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus