USD 39.75 40.20
  • USD 39.75 40.20
  • EUR 39.90 40.40
  • PLN 9.75 9.98

Волиньрада закликала парламент ухвалити новий закон про цивільну зброю

13 Квітня 2017 22:18
Розв’язати проблеми, пов’язані з обігом зброї в країні, депутати Волинської обласної ради закликали нардепів.

Про це йшлося 12 квітня під час 13-ї сесії облради.

Обранці обласної громади підтримали проект звернення до президента та Верховної Ради України щодо пришвидшення розгляду та прийняття проекту Закону України № 1135-1 «Про цивільну зброю і боєприпаси».

«Уже протягом трьох років на сході України триває неоголошена війна. Стан громадської безпеки у всій країні, зокрема і у Волинській області, перебуває у вкрай незадовільному стані.

Попри всі намагання правоохоронних органів, ситуація стрімко погіршується, а в такому питанні як обіг нелегальної зброї – взагалі вийшла з-під контролю.

10 грудня 2014 року у Верховній Раді України було зареєстровано законопроект № 1135-1 «Про цивільну зброю і боєприпаси», який і досі залишається без розгляду.

Зазначений законопроект покликаний вирішити всі проблеми, які пов’язані з обігом зброї в державі, зберегти баланс інтересів держави та права громадянина на захист власного життя і здоров’я від протиправних посягань та допоможе закласти основи суспільства, здатного захищати свою державу.

Волинська обласна рада, підтримуючи вже прийняті аналогічні звернення ряду міських та обласних рад, звертаємося до Президента України, Верховної Ради України з проханням пришвидшити розгляд та прийняття проекту Закону України № 1135-1 «Про цивільну зброю і боєприпаси», - йдеться у зверненні.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 6
321 Показати IP 13 Квітня 2017 22:32
Давно пора...
УАВЗ ВОЛИНЬ Показати IP 14 Квітня 2017 00:49
ГІДНЕ РІШЕННЯ, ГІДНИХ ЛЮДЕЙ! ХВАЛА І ШАНА! Це нам необхідно!!! А саме у першу чергу необхідно прибрати з тексту ще радянського закону "Про зброю і боєприпаси" речення "перевищення меж необхідної самооборони" бо кляті злодії та вбивці привикли шо їм нічого ніде не буде за їх злочини проти людей а так будуть знати - за те що поліз до чиєїсь власності - пуля в рило! Посмів посягнути на життя нормального люду - гибни паразит! Інакше не дійде! Вори ведуть війну, війну з нормальним трудовим народом, За нинішнім недозаконом пістолети простому народу -ЗАСЬ а нардепам і їх жінкам - МОЖНО... і це справедливо? Так нам можна мати мисливську і маємо але хочемо щоб була "Друга поправка" (скорочено - мій дім моя фортеця) в Конституції була вписана як і у США! Закон необхідний! Самооборона зі зброєю - необхідна міра! Тому, що у нас ВІЙНА за майбутнє нашого народу і йде вона на усіх фронтах і завдяки таким хоробрим людям ми її виграємо! У нас кругом чути: "декомунізація" "дерадянізація" "переназвати вулиці Суворова на вулиці вишиватників"...-БРЄД!!! отож бо слухайте і приєднуйтесь у вірі в те, що ТРЕБА МІНЯТИ СОВКОВЕ ЗАКОНОДАВСТВО яке впринципі комуняками і тюрмовиками було створене для того, щоб заганяти народ в стойло! Ми вже більш як 25 років товчемося в ступі через недалеке совкове законодавство, а окремим владцям біля корита особливо ставленикам пєці це якраз нормально, бо попри вишиванку і рильце на фоні прапорика вони сплять і бачать як колись молилися лєніну і сталіну в красном галстукє... їм свій народ як бидло, вони про нас не думають, бож їм звисока не видно як нам тут!!!ТЕПЕР ПО СУТІ - Ігоре Петровичу ви кращий голова облради усіх скликань! Однозначно! Ваша команда - команда кращого майбутнього для нашого народу! МИ У ВАС ВІРИМО! З повагою, волинські активісти УАВЗ!
А Показати IP 14 Квітня 2017 09:44
http://blogger.com.ua/2016/%D1%81%D1%82%D0%B0%D1%82%D0%B8%D1%81%D1%82%D0%B8%D0%BA%D0%B0-%D0%BF%D0%BE-%D0%BE%D1%80%D1%83%D0%B6%D0%B8%D1%8E-50-%D1%84%D0%B0%D0%BA%D1%82%D0%BE%D0%B2/
А Показати IP 14 Квітня 2017 10:16
Витяг із проекту Закону: Носіння вогнепальної зброї в нетверезому стані є адміністративним правопорушенням, наслідком вчинення якого є вилучення усієї належної винній особі вогнепальної зброї, припинення дозволу на зброю та/або дозволу на спільну зброю із довічним позбавленням винної особи права володіти зброєю.
Олексій Показати IP 14 Квітня 2017 10:25
Так, давно пора. Але чіткий відбір бажаючих її мати, бо нап'ється чи надивиться інтернету і піде палити по школах, магазинах...Мають дуже прискіпливо ставитись лікарі для відбору кандидатів на власників вогнепалу...
демі Показати IP 14 Квітня 2017 20:52
позор

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus