USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Волинська біатлоністка двічі піднімалась на п’єдестал в Японії

26 Березня 2017 16:53
Виступом на останньому етапі Кубка світу з лижних перегонів та біатлону в японському Саппоро волинянка Юлія Батенкова-Бауман завершила сезон.

Нагадаємо, на попередньому етапі в південнокорейському Пхьончхані Батенкова-Бауман здобула дві срібні та одну бронзову медалі.

«Звичайно, в Кореї мені більше сподобалося. Там траса цікавіша – більше робоча і силова. У мене там було три нагороди, а спринт я взагалі виграла, але була дискваліфікація», - порівняла Батенкова.

У Саппоро спортсменка завоювала дві бронзові нагороди у лижних перегонах та біатлоні. Це дозволило Юлії закінчити сезон на третьому місці в загальнорічному заліку.

«Сезон був деже важкий, але більш-менш успішний, враховуючи те, що я два роки пропустила. Тепер за рік роботи я мушу підняти свої результати, моя форма ще далеко не ідеальна. Дуже багато потрібно працювати, аби бути наступного року в оптимальній формі в Кореї. Зараз я хочу трішки відпочити, а далі знову продовжити тренування», - розповіла Юлія.

Зазначимо, у Саппоро паралімпійська збірна України посіла перше місце. Загальна кількість нагород українських паралімпійців – 33 високі нагороди, серед яких: 11 золотих, 9 срібних та 13 бронзових медалей.

На другому місці команда Франції, яка отримала 4 золоті медалі, на третьому місці – Німеччина з 3 золотими, 5 срібними та 7 бронзовими нагородами.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus